reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Kachasku -Brawo dla zdolniachy

Mikus w roczek przeszedł sam 5 kroczkow,i trzymany z tyłu za koszulke powoli drepta.a ja o mało co zawału niedostane,jeszcze boi sie sam i nie chce go zmuszaca zeby sie nie zraził.

Nam wczoraj pani po kolejnej - 4 już rehabilitacji powiedziała że Magda już ruszy. Może jeszcze nie zasuwa jak perszing;-)ale próbuje bardzo usilnie się przemieszczać w przód. No i namiętnie wali się na raczka, zwłaszcza jak jej daję jeść. Zdaje się że fotelik do karmienia wróci do łask, bo przed każdą kolejną łyżeczką muszę odłożyć michę, posadzić Magdę i biegiem dawać aby nie zdążyła mi znowu uciec.:-D
No i zapomniałam się Wam pochwalić jakie sandałki Madzi kupiłam. Firmy Antylopa, z wszelkimi atestami, usztywnieniami i profilowaniami. Jutro wstawię zdjęcia.

Dzagud supeeeeer!:tak:
chciałam wam wkleić filmik z chodzenia, ale zrobię to dopiero, jak znajdę kabel od aparatu (ale nie chce mi się go szukać)

Czekamy na zdjęcia i filmiki.

Moja Zuzanka chodzi trzymana za jedną rączkę:szok:
Gdyby nie babcia to nie miałabym pojęcia ze moja córka już takie rzeczy może robic:zawstydzona/y:

reklama
Dzagud to nabieraj sił przed postepami Madzi bo potem nie nadązysz za nią :-).
Anielap gratki dla Zuzi :-).
Muszę się pochwalic że nauczyłam Laurę mówić "daj" i przy tym daje mi coś, choć częściej mówi "a daj" albo "da". Do tego jeszcze jak grożę jej palcem i mówię "no no" to mi się odgraża w ten sam sposób :-D. Próbuję ją jeszcze nauczyć wysyłania buziaka ale cos nie chce się nauczyć, za to sama się nadstawia jak mówię daj mamie buzi, tak smiesznie otwiera buźkę. I dzieli się ze mną chrupkami ciasteczkami a nawet soczkiem z butelki :-D. I chyba próbuje wstawać bez trzymania się czegokolwiek bo jest w pozycji jak do raczkowania tylko pupe podnosi wysoko do góry i rączki ma wyprostowane wygląda to jakby chciała wstać.

Do góry