reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
A ja się muszę pochwalić.
Majak od wczoraj raczkuje.
Wprawdzie jeszce niepozornie, ale się zaczeło

Olla dzięki.
Jestem taka szcześliwa jak patrzę na Majkę która coraz lepiej radzi sobie z raczkowaniem, tylko jak ja teraz spokojnie zrobie obiad (Majka dosłownie wszędzie zagląda) ?? Ale to nic jakos dam radę.

Ulek gratulacje dla Majki. I faktycznie robienie obiadu to teraz sztuka:-D Choć jak zabezpieczycie dobrze mieszkanko to powiedziałabym że nawet więcej swobody będziesz miała. Majka będzie zwiedzać wszystkie kąty nie zważając wogóle na Twoją obecność (nieobecność);-)

Kachasku Twój rajdowiec to profesjonalista. Wywija kierownicą jak zawodowiec:tak: Rewelacja.​

ulek to super:tak: a z obiadem... cóż będziesz gotować wieczorem jak mała już będzie spać;-)

Oh Kasaku jak on super chodzi...aaaa w ogole strasznie slodkie to Twoje dziecko!!!Kochany niunius!:tak:

Amelka jeszcze nie chodzi ale mysle ze to kwestia tygodnia bo wstaje wszedzie i potrafi przy meblach sie przemieszczac,puszczas sie czasem jedna reka i jak cos jej spadnie to trzymajc sie jedna lapka stolu schyla sie po ta rzecz i podnosi ja:-)

Aha i po schodach potrafi wchodzic:szok: a z powrotem to juz z gorki...czyli glowa w dol:-p

Olla, Kachasek, gratulacje dla Waszych Maluszków.

Ja powoli doceniam nieruchawość Magdy. Ostatnio praktycznie non stop się przekręca na brzuch i podciąga pod siebie nogi, więc raczkowanie to kwestia najbliższego czasu. Ale.... np. chce do mnie na ręce, ja z Nią siadam, a ona wali mi szczupaka na oślep przed siebie i ląduje lotem koszącym na tapczanie na brzuchu. Potem szybki obrót i prawie spada na podłogę. Mam wrażenie że ośmiornica miałaby co robić przy Niej.

A ostatnich umiejętności Magda umie pokazać jaki ma kłopot.

reklama
Kachasku super filmik! Czyli pchacz się sprawdza... Zastanawiam się nad zakupem, bo moja Hania drepcze przy meblach, ale jak podaję jej rękę, to siada. Dziwna jakaś:-) Pozdrawiam wszystkich Odkrywców!

Do góry