reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
kachasku to prawda Dawid chyba jeszcze nie jadł zupy grzybowej pieczarkowej bigosu galarety a tak je juz to samo co my z tym ze ja mieso na obiad mu gotuje a nie smaze lub robie lekkie sosiki :-)(uwielbia barszcz ukrainski)

anielap jasne że nadrobi :tak: I to szybciej niżbyś chciała ;-)
Ja czasem tęsknię za Żuczkiem

Ja bardzo tesknię za żuczkiem:tak: Wogóle to chciałabym żeby Zuzka raczkowała jak najdłużej. A ta już mi wstaje i czasem zrobi kroczek lub dwa. Za szybko ten czas leci, nie nadążam się tym wszystkim nacieszyć...
Od trzech miesięcy uczymy kosi kosi, pa-pa i takie tam... Efekt... żaden... Takich umiejętności to Wam zazdroszczę:tak:

Anielap-to Zuzka juz swoj debiut instrumentalny w internecie ma:tak:A jak dlugo twoj mąż stroil gitare po jej występach?:-D:-D:-D
Tej jeszcze nie stroił ale bardzo chciałby Zuzce pokazać jak się gra na basie... Zatyczki miałam kupić;-)​

anielap no pięknie ;-) My z większości zabawek wyjęliśmy baterie, no ale jak to z gitarą? Wyjmowanie strun troszkę się nie opłaca :-D
Niestety Zu ma zakaz wchodzenia do pokoju komputerowo-muzycznego i ma styczność z gitarą bardzo rzadko. Ale musi mieć to we krwi bo bez żadnej nauki i godzinnych prób brzmi jak Paco deLucia.​

Bardzo dziękujemy za miłe słowa:tak::tak::tak: Fajnie że jest się przed kim pochwalić.:tak::tak::tak:

kachasku no pięknie! Co za tempo! I baaardzo się Misiek zmienił :tak: Wielki chłopak już z niego :tak:
A Piotruś takie rewelacje ma jeszcze przed sobą ;-)

No to my ciągle do tyłu. Magda nie pieskuje i nie siada, ale wczoraj udało jej się podciągnąć do pieska w łóżeczku i nie bardzo wiedziała co ma zrobić. Zamiast przełożyć rękę i nogę to gibnęła się do przodu i przywaliła głową w szczebelki. Dobrze że ochraniacz był, bo rozpłaszczyła by maskę i miała twarz w prążki.

A z nowych rzeczy Madzia umie pokazać gdzie jest oko (prawie mi wydłubuje pokazując) i nosek.

A ja chciałam się pochwalić, że Magda dziś wieczorem sama siadła. Tak jej się ta czynność spodobała, że waliła się z powrotem na plecy i siadała znowu. I tak 4 razy pod rząd.:-) No i w łóżeczku zaczęła robić "pieska".

anielap, kachasek super filmiki:tak:

Jola, Dzagud wielkie gratulacje dla Waszych maluchów:-)

Wiecie może co u Moniki i jej Karolinki? Dawno się nie odzywała

reklama
Do góry