reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

:-D

no niestety u nas nie jest na tyle bezpiecznie żeby Zosie sama zostawić. wdrapuje sie na stół łapie za kabel i ciągnie ściągając na siebie laptopa. albo wedruje do stolika rtv i chce zabrac aparat lustrzanke (tomek by sie chyba rozpłakał). albo wdrapuje sie na siedzonko do jedzenia które jest na kółkach i jej ujeżdża co mogłoby doprowadzić w najlepszym wypadku do braku jedynego ząbka. itp. itd.

a mata już dawno zwinięta. :-)

reklama
Dzieci sa rózne mam kol . której synek do roku był aniołeczkiem i leniuszkiem ale za to teraz nadrabia wszystko i jest taki rozkoszny

Dzieci sa rózne mam kol . której synek do roku był aniołeczkiem i leniuszkiem ale za to teraz nadrabia wszystko i jest taki rozkoszny
No mam nadzieję, że i u nas się sprawdzi. Bo ja to bym mogła chyba nawet po zakupy wyjść i zostawic Wojtka na macie, a jakbym wróciła to by tylko na brzuchu leżał i krzyczał, żeby go podnieść bo sam nie umie:baffled: Już się nie mogę doczekać kiedy się leniuch trochę ruszy. Nie mogę sobie wyobrazić jak np., znajduję go gdzieś w innym pokoju:szok::-D

Elmaluszek Laura tez reaguje na swoje imię:tak:.
Staś reaguje na: mały Osama;-)
:szok::-D:-D:-D

najczęściej jest to u nas w sypialni, a tam poza łózkiem i podłogą nic nie ma, więc w przeważnie znajduję go pod łóżkiem (częściowo, bo cały się nie zmieści, pupa nie przechodzi:angry::-D)
Laura tez tak robi tyle że pcha się pod kanapę, a jak juz się zaklinuje to wrzeszy:-D:-D:tak:.
Monika kochana;-), Toska ma rację, poczekaj Karolcia da Ci jeszcze popalić, na razie nabiera sił:-D.

No niestety tak bywa z maluchami ze sa wszedzie ja ze wzgledu na mojego syna "zmieniłam wystroj mieszkania" tzn. mam telewizor ktory wisi na scianie i pod nim byla polka na sprzet -teraz tego sprzetu nie ma bo co chwile byl tam Dawid , kuchnie mam połączona z pokojem i teraz tam stoja pufy zeby nie mogl sie dostac do kuchni
z ławy znikneła serwetka bo co chwilke była w rekach Dawida i jak cos sie na niej znajdowalo to juz bylo w jego rekach. Biurko od kompa tez stoi zastawione fotelem obrotowym i pufa bo siega do klawiatury i wylacza komputer, teraz to on tylko wstaje a ja juz sie boje co bedzie jak on zacznie chodzic.

Monika u nas też się nic nie dzieje ;-) ale się nie przejmuję jak pytałam lekarza, to powiedział że powinien siedzieć (nie mylić z siadaniem), no i jak go posadzę to siedzi :tak:
Za to Maks się strasznie gadatliwy i zaczepny zrobił :-) kurcze następny inteligent mi rośnie :szok:

pewnie tak:tak: Michał jest za, jednak przez Madzię do śpiewu dołącza tamburyno (chciał pianinko, ale skoro pianistka już jest, to weźmie mniejszy instrument;-))
jejku, nic mi nie chce wyświetlić filmików, ani google ani you tube, pomimo, że wyskakuje że wszystko jest ok, więc wam nie wkleję:dry:

Zosia też grała na keybordzie ale od kiedy stanęła na nim i zaczęło wszystko naraz buczeć jakoś się zraziła :-D

reklama
Do góry