reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Agik :-D:-D:-D
Ja uzywam łóżeczko turystyczne jako kojec, na te 5 minut siedzenia w nim jest wystarczające ;-)
Franek zaczął dzisiaj kucać i teraz na kucka bawi się :-D

Michałku brawo
Szopka kojec super!!!
Livciak nie do podrobienia ciagle próbuje puszczanie stoi chwile krok i bach na pupe ulubiona zabawa a ja ciagle w stresie ze wyrżnie głową.Interesuja ja bajki pokazuje gdzie misi ma oko i mówi am na jedzacego misia jakie to rozkoszne .Kiwa głowką i mówi tak śmieszne niesamowicie:-D

Cholera, a obiecałam sobie jakiś czas temu, że nie będę tu zaglądać a oczywiście zajrzałam, o ja głupia pipa :-(. I znów się zdołowałam. Ale już więcej nie zajrzę - dopiero jak Karolina zacznie chodzić (pewnie za rok :-()

Gratki dla Wszych maluszków - są niesamowite :tak:

No własnie Szopka, mówisz, że tyle miejsca w kojcu wystarczy? Bo ja się własnie nad kupnem zastanawiam i wypatrzyłam sobie takie jeden fajny, tyle że używany:dry:
I nie ma podanych wymiarów ale wydaje mi się na oko, że to taki jak u Ciebie może być. Też pewnie będzie funkcję łóżeczka wyjazdowego( przecież musi w czymś spać w Chłapowie, bo już łóżeczek w pensjonacie zabrakło;-))
Oto on: DUŻY KOJEC GRACO 100x100 ZA MAŁĄ KASĘ!!!!!! (312440391) - Aukcje internetowe Allegro
tylko plizzz nie podkupujcie mi go ;-);-);-)

Agik jeśli chodzi ci o to czy wystarczy w nim miejsca do spania, to zerknij sobie na siatki centylowe wzrostu, nawet jeśli masz dziecko na największym centylu to przez jakieś dwa lata powinien się w kojcu spokojnie zdrzemnąć z wyprostowanymi nóżkami, a po przekątnej jest jeszcze więcej miejsca. :-D Powodzenia na aukcji, ten twój jest bardzo podobny do naszego więc pewnie będziesz zadowolona.

Iszatr pokaż nam kucki Franka, to musi zabawnie wyglądać :-)

Amelka kilka dni temu odkryla ze jak mowimy Amelia czy Amelka to chodzi wlasnie o nia.Na to haslo od razu reaguje i cokolwiek by nie robila zawsze spojrzy na mnie lub tate jak uslyszy.Wydaje mi sie ze jest to juz reakcja swiadoma bo porobilismy jej pare testow.Czy to jest mozliwe?bo chcialabym miec pewnosc.:tak:

elmaluszek :tak::tak::tak:

Staś reaguje na: Staś, Stasinek, Stachu, panie Stanisławie i mały Osama;-)

gratulacje dla wszystkich małych zdolnych maluszków

Monika nie przejmuj się, Karolcia wie, że czeka ją jeszcze dużo pracy w życiu, więc po co ma się teraz śpieszyć z jakimś tam raczkowaniem, czy siadaniem;-):tak::-D

agik kojec fajny, powodzenia na aukcji:tak:

Jak ja bym wsadziła Stasia do kojca, to chyba by go rozwalił:baffled: chłopak kocha przestrzeń i wolność;-):-D

reklama
toska to do kibla idziesz ze stasiem na rekach? :szok:

:-D:-D:-D właśnie to sobie wyobraziłam:-)

nie, zostawiam go na macie a po powrocie bawię się z nim w "gdzie jest Staś":-D

najczęściej jest to u nas w sypialni, a tam poza łózkiem i podłogą nic nie ma, więc w przeważnie znajduję go pod łóżkiem (częściowo, bo cały się nie zmieści, pupa nie przechodzi:angry::-D)

Do góry