Lea28
Fanka BB :)
Leo pije dwa razy mleko modyfikowane wieczorem po kapieli o 19tej 230 ml i rano po przebudzeniu tez 230 ml . Chcialam zmienic mu mleko na takie dla juniorow po 1 roku ale budzil mi sie w nocy jeszcze za wczesnie na takie mleko bo to raczej jest mleczko tak do popicia jesli dziecie zjada kolacje : kanapki czy cus
a u nas:
7 rano - 230 ml mleko
9.30 - 10 sniadanie i tu roznie kanapeczki, jajecznica, jogurcik , pomidorek, ogoreczek no staram sie codziennie cus innego ostatnio posmakowal od nas chlebka z pasztecikiem i berlinke i ta berlinka mu kurcze strasznie samkowala a mam problem z wedlinami bo te niemieckie to wogole smaku nie maja jezdzimy do Polskiego sklepu przynajmniej te nasze smakuja za kielbaska
w miedzy czasie chrupki, wafle ryzowe no i owoce
14-15 obiadek sama gotuje, zaczynam juz dawac nasze obiady bo nie mam kiedy gotowac oddzielnie. no chyba ze jestesmy gdzies po za domem ti w ruch ida sloiki
17 deserek owoce, nalesniki, ryz z owocami nio co tam sie uda upichcic
230 - 230 mleko
troche nabazgralam ale z mlodym na kolanach
a u nas:
7 rano - 230 ml mleko
9.30 - 10 sniadanie i tu roznie kanapeczki, jajecznica, jogurcik , pomidorek, ogoreczek no staram sie codziennie cus innego ostatnio posmakowal od nas chlebka z pasztecikiem i berlinke i ta berlinka mu kurcze strasznie samkowala a mam problem z wedlinami bo te niemieckie to wogole smaku nie maja jezdzimy do Polskiego sklepu przynajmniej te nasze smakuja za kielbaska
w miedzy czasie chrupki, wafle ryzowe no i owoce
14-15 obiadek sama gotuje, zaczynam juz dawac nasze obiady bo nie mam kiedy gotowac oddzielnie. no chyba ze jestesmy gdzies po za domem ti w ruch ida sloiki
17 deserek owoce, nalesniki, ryz z owocami nio co tam sie uda upichcic
230 - 230 mleko
troche nabazgralam ale z mlodym na kolanach