Chciałam się podzielić z Wami naszym dzisiejszym sukcesem. Zakupiłam coś takiego do jedzenia, bo byliśmy w Poznaniu, a zapomniałam zabrać zupkę z zamrażarki
BoboVita obiadek Ziemniaczki z pożywną fasolką i wołowiną | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! Dodam, że byłam u mamy.
I byłam w szoku, bo tam w słoiczku już nie papka, a warzywka w kawałkach, tak jakby troszkę widelcem rozdeptane, pierwsza myśl, 'kurde mikser wrrr za godzinę pociąg do domu, a my tu zaczynamy mieć pod górkę', ale powstrzymałam się, podgrzałam w garnku, dodałam troszkę wody, do miseczki i wręczyłam babci niech karmi wnuczkę, a ja będę obserwować co się dzieje, pierwszy chaps Ada zdziwko, przełknęła, drugi chaps mniejsze zdziwko, przełknęła, trzeci chaps - Ada gryzie
Moja ciekawość rosła i została zaspokojona, Ada gryzie normalnie kawałki, a te białe dwa zęby tak śmiesznie wyglądają, jak się buzia na całą szerokość otwiera i zamyka do gryzienia
Także od dzisiaj żegnaj mikser będę dusić widelcem już tylko
Oczywiście mama poszła dzisiaj po bandzie, bo jak wróciłyśmy do domu to miałam ochotę na banana, więc podzieliłam się pół na pół z Ada, ale wtranżalała, normalnie to co ostatnio za radą koleżanki dawałam rozdeptanego banana widelcem, tak dzisiaj Ada tego banana tak właśnie ząbkami skrobała i w buzi właśnie miała takie rozdeptane coś, bo paszczę to otwiera szeroko przy tym jedzeniu - widok bajka