reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

A mi sie podoba bardziej moskitierka z mamo tato.........taka bardziej subtelna mi sie wydaje...................no ale moze to przez to ze mam córeczki i patrze pod katem dziewczynek.............:baffled:

reklama
Do mnie wczoraj przyjechaly moje zyrafki.
Mam 2 komplety poscieli: 1- 7 elementow: poduszka, kolderka, wypelnienia, przybornik, baldachim i ochraniacz, 2 komplet 2 elemnty z flanali, przesciaradlo w zyrafki, rozek usztywniany. to od timur00
od 2 pani mam 5 pieluch flanelowych, ale niestety zyrafek braklo i mam tylko 2 jedna w rozowe a druga w seledynowy i 3 pieluszki w niebieskie kwiatuszki. i od niej mam tez 2 przescieradla, jedno kremowe, drugie zielone i 10 tetrowych pieluszek
a od 3 osoby dostalam: gaziki do pepka, wklady poporodowe, te majtasy wielorazowe, kupilam 3 pary, chyba mi starcza, jak myslicie?? Tak swoja droga to sa cholernie sexi, Piotrek sie skladal ze smiechu jak mu je pokazalam. :baffled:

Tak wiec mam juz wszystko oprocz lozeczka, wozka i mojego maluszka. :tak:

a co do moskiterii, to mi bardziej się podoba ta z darlandu. tylko nie wiem jaki kolor jak by co. w sumie do wyboru mają aż dwa:szok: : biały i niebieski.
ale po pierwsze nie wiem jeszcze czy chce moskiterię wogóle mieć
a po drugie czy ktoś wie z jakiego materiału jest ona wykonana????

Jako "doświadczona ";-) mama powiem ci Aniay, ze cześci nigdy nie ubierzesz a do tego jeszcze bedziesz kupowała nowe.......... bo niesety jak ma sie dziecko to popada sie w zakupoholizm..........;-) :baffled: ale frajda nieziemska bawic sie w tych ciuszkach ukladac przekladac i w ogole:tak: :-)

Aniay ale tego dostałaś! Masz świetną koleżankę - gratuluję. :-) Nawet mnie pobiłaś z tą ilością ciuszków ;-) :-D

hmm no wlasnie ja nie jestem ciagle pewna czy chce moskitiere :-( no ladnie to wyglada, ale mam za maly pokoj, moze kupie ale juz na lato, kiedy komary beda lataly, narazie sie chyba wstrzymam i kupie posciel w kaczuchy z mamo-tato :-) jakos mnie tak zachwycila :-)

aha chcialam kupic jaka sniebieska dla Michasia ale w zielonym pokoju to niebardzo ;-) za to kupilam jeszcze jeden rozek, tym razem niebieski caly z froty :-) hajprawdopodobniej czesciej bede go uzywala jako cieplej kolderki :-)
oto on:
ROŻEK 80x80 JESIENNO-ZIMOWY BECIK CAŁY Z FROTKI (137942027) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Na komary to polecam takie plasterki które sie przykleje na wózek , łózeczko , ubranko lub nawet na skóre.......... rewelacja a przez moskietiere jakis komarek moze sie zawsze dostac:-)

Do góry