reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Elma kupila moskitiere z darlandu :-) ja tez ja kupuje:-)
a co do wyprawki ja dla siebie nie mam nic!!!
zaczynam panikowac, chyba zrobie szybko zakupy :-)

reklama
Przywieźliśmy dziś komodę. Ale kawał mebla, jejciu! Wszystko tam się zmieści dla malutkiej. No i przyszedł mi kombinezonik i butelki z aventu z allegro. Wszystko super, kombinezonik kochany, milutki i w ogóle super. Ale się cieszę. Mogę się powoli zabierać za pranie, prasowanie i układanie ciuszków. Najśmieszniejsze jest że znów mi się chce coś kupić. O rany!

hejka :-)

Elu odpisali ma na maila :-) z tych mebli :-) no i luz, ceny sa przystepne okolo 300 zł za takie duze komody i przesylka okolo 40 zł :-) hmm moze sie skusze :-) jeszcze raz dzieki za linka :-)

Tynka ja tez takie chcialam, ale zmienilam zdanie po tym jak sie okazalo, ze tego materialu nie idzie sciagnac do prania. A ja niestety na tym tle to mam fisia. Jak pomysle, ze moj maluszek mialby spac w tym przez przynajmniej 2 latka, albo i dluzej, i bez mozliwosci wyprania tego, to mi sie odechcialo.
Tym badziej, ze my sami palimy, no i mimo, ze piec jest w kuchni a lozeczko w 2 pokoju, to i tak i tak sie kurzy. :-(

tynka łożeczko wygląda super, ja też zasanawiałam się nad kupnem turystycznego, tym bardziej, że drewniane będę miała od kumpeli, więc już nie musdzę go kupować. Najbardziej podoba mi się to, że mają kółka i mozna sobie maluszka podturlać tam gdzie się chce go mieć na oku. Zastanawiam się tylko, co z materacykiem- czy dokupować do tego osobno, czy ten który tam jest wystarczy i czy jest zdrowy dla plecków?:confused:

Kurcze aph nawet nie pomyslalam o praniu................:no: :baffled: w sumie moge zabrac lózeczko do rodzicow i umyc je u nich w ogrodzie......... bez zdejmowania materialu......... musze ejszce sie nad tym zastanowic............

kurcze ale mam dylemata :-( nie moge sie zdecydowac na posciel i moskitiere :-( podoba mi sie posciel od mamo-tato (kaczuszki na miodowo- zoltym tle) kosztuje 48 zl ta 3 elementowa i tak mysle ze w sumie moskitiere kupilabym wtedy tez od mamo - tato zeby niepotrzebnie nie placic dwa razy za przesylke.... suma 91 zl

chcialam kupic moskitiere z darlandu za 41 zl i no wtedy bym tam tez posciel kupila ale nie ma juz kaczuszek :-(, kupilabym zyrafki i koszt bylby 89 zl, wiem wiem to tylko 2 zl roznicy ale chyba moskitiera z darlandu jest ladniejsza (tak mi sie wydaje)

z drugiej strony mysle czy wogole kupowac moskitiere bo mam maly pokoj i nie wiem czy to jeszcze bardziej bo nie przytloczy :-( jeszcze chce karuzele to juz calkiem lozeczko bedzie obwieszone :-(

rany nie wiem co zrobic, zastanawiam sie nad tym juz ponad tydzien :-( chyba zaczyna mi odbijac, no i jeszcze mam fundusze ograniczone :-( łeeeeeeeeee

linki do mamo-tato
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (139280612) - Aukcje internetowe Allegro
darland
POŚCIEL 3el 120x90-NA SUWACZKI-DARLAND NOWOŚCI (137557695) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ci3s.jpg

55body
31 pajacykow
13 spodenek
17kaftanikow
5 sukienek (1 do chrztu)
Spisoszki, Reampersy i podkoszulek...

tak jak mowilam, dostawa ciuskow od kolezanki :p

przeraza mnie ta ilosc, od razu posegregowalam wiekowo bo czesc jest w troche wiekszym rozmiarze, ale i tak bede musial dokupic cieplejszych ciuszkow bo tu prawie same letnie.

Do góry