reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Kurcze moge rodzic pierwszego stycznia ale nie w grudniu!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze moja córcia sie nie bedzie zbytnio spieszyła:-D

Hej,

ja z grudniówek... chciałam wam powiedzieć, że u nas się zaczęło... niedługo pora na was!!!
własnie trwa "poród" naszej koleżanki na wątku Grudzień 2006...
ale ten czas mija!!!

Kasia Trzymamy za was kciuki! :-D

Dziewczyny, faktycznie może tak być ze już np. za miesiąc zacznie się u nas akcja porodowa :szok: Oby nie! Chyba żadna z nas nie chciałaby rodzić już w grudniu :no:

Elu dziękuję ci za informacje "spacerkowe". Ładne ciuszki kupiłaś :-D

[B pisze:
Elma[/B] dokladnie taka moskitiere mam zmaiar kupic (tez biala) jestes z niej zadowolona? jak tam po "zmacaniu"?

Dzisiaj Przyszły paczki!! Moskitiera jest super materiał mięciutki (taki lejący), pościel zamawiałam z firmy "aruś" i też jest super (dołożyli przytulankę w kolorze pościeli gratis).
3-ELEM. POŚCIEL ARUŚ NOWE WZORY, SUPER CENA (137845879) - Aukcje internetowe Allegro

ja zamówiłam wzór nr 15 (owieczki na zielonym tle) i jest super.

Ja "mogę":-)rodzić w grudniu ale tak,żeby przed świętami być w domu;-)...wtedy by był między nimi rok różnicy a nie dwa lata...Ale tak naprawdę to chcę ciążę donosić, mam nadzieję,że się uda. 38t to już donoszona ciąża, zostało mi 7t..

Ja nie moge rodzic w grudniu bo bede miec " oszukane bliźniaczki" a tego nie chce. Mimo iz z jednego rocznika to przez kilka lat bedzie miedzy nimi duza roznica.........:tak:

reklama
łooooooooooooooł .... Kate_less .... wielkie dzięki za info !
A więc jednak trzeba się na wszelki wypadek pakować do szpitala, oby do 10-tego i lecę po pieluchy itp. oraz klapki i koszulę do porodu .... qrcze ja zupełnie nic nie mam. A wy dziewczyny macie już takie rzeczy kupione :confused:
Ja bym też wolała do stycznia wytrzymać. Juz na samą myśl zaciskam nogę na nogę, ale nie sądzę, by to mogło pomóc :baffled: Może szlaban na sexik :confused:

Elma ..... a moskitierę to kupowałaś pewnie od MamoTato za 43 pln, co ? Ja też dziś taką zamówiłam

Do góry