reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Geperty nie taki sam, Nikusia jest taki bardziej popielaty, na zamknietym jest zdjecie:-)
Abeja dzieci miedzu 2, 3 r.z juz chyba tak szybko nie rosną wiec tez mam nadzieje ze styknie. Tak dla ciekawostki Jula na ten rok ma spodnie od kombinezonu z tamtego roku rozm. 86 i wcale nie jest za mały
Abeja dzieci miedzu 2, 3 r.z juz chyba tak szybko nie rosną wiec tez mam nadzieje ze styknie. Tak dla ciekawostki Jula na ten rok ma spodnie od kombinezonu z tamtego roku rozm. 86 i wcale nie jest za mały
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Aaga już widziałam i miałam pisać , ale mnie ubiegłaś .
Ja też dziś byłam w Coccodillo i kupiłam wełniany komplet, czapkę, szalik i rękawiczki po przecenie z 69zł na 21zł, też na przyszły rok .
Ja też dziś byłam w Coccodillo i kupiłam wełniany komplet, czapkę, szalik i rękawiczki po przecenie z 69zł na 21zł, też na przyszły rok .
K
konto usuniete
Gość
zdjęcia zdjęcia:-)
moze ja tez jutro podskocze
chociaz przed chwila sie pozbylam 120zł u lekarza
a jeszcze jutro idziemy na ostatnie juz na szczescie
moze ja tez jutro podskocze
chociaz przed chwila sie pozbylam 120zł u lekarza
a jeszcze jutro idziemy na ostatnie juz na szczescie
K
konto usuniete
Gość
Monia no my właśnie też sie tam wybieramy:-)
a dziecięce sklepy jakieś mają??
a dziecięce sklepy jakieś mają??
A ja zaczynam juz kupować na lato dla dziewczynek ciuszki,zakupiłam kilka na allegro używanych,tak na podwórko:-)
Bluzeczka-tunika dla zdewczynki 3-4 latka (559682557) - Aukcje internetowe Allegro
Spódniczka DORA rózowa 2-3 latka (559628295) - Aukcje internetowe Allegro
Sukienka z falbanką MET-KIDS 86cm 2latka (559617023) - Aukcje internetowe Allegro
czaje się teraz na kilka ciuszków dla Sandruni :-)
Bluzeczka-tunika dla zdewczynki 3-4 latka (559682557) - Aukcje internetowe Allegro
Spódniczka DORA rózowa 2-3 latka (559628295) - Aukcje internetowe Allegro
Sukienka z falbanką MET-KIDS 86cm 2latka (559617023) - Aukcje internetowe Allegro
czaje się teraz na kilka ciuszków dla Sandruni :-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
A wicie, że ja dziś z M. rozmawiałam, żeby się zająć sprzedażą na allegro używanych ciuszków, kompletowałabym w lumkach rozmiarami i potem sprzedawała w zestawach, tylko nie wiem czy to się opłaci , ale chyba spróbuję .
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Aleeee super zakupki :-)
Podziel się: