reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Geperty, ja już widziałam takie ceny kurtek, że ta cena mnie akurat nie przeraziła ;-) Niestety jak idę po pracy do lumpka to wszystko jest przebrane. Musiałabym chyba z samego rana tam być żeby coś ciekawego zdobyć, ale w porze kiedy otwierają lumpki to ja akurat jestem w pracy :baffled: I to błędne koło :dry:
Jest jeszcze allegro, ale od czasu do czasu chciałabym dziecku kupić coś nowego a nie tylko ubierać go w rzeczy "po kimś". Ja zawsze miałam ciuchy po starszej siostrze lub kuzynce i pamiętam swoją radochę jak miałam coś tylko mojego :tak:;-):-D

reklama
A ja czekam na okazję w sklepie ;-), ale jakoś się nie trafiła :confused2:,
a od jutra mają być już wyprzedaże w Tesco (to info również dla innych forumowiczek), więc pewnie się na dniach wybiorę :tak:.

Monia super zakupy:tak:

my wczoraj zaliczylismy h&m i przeceny, narazie kupilam tylko bluzke i spodnie dresowe z zyg zakiem ale jest mnostwo przecenionych rzeczy(jeansy, kurtki tyle ze Niko juz ma dwie i caly wieszak slicznych h&mowskich ciuszkow ale to do 18 miesiecy:dry:)

Ja muszę zobaczyć co będziemy potrzebować dla Witka na okres letni, bo wiosenny szybko przeleci i ciuchy już mamy. Muszę sprawdzić też kalosze, bo jedne mam, ale nie wiem czy będą mu jeszcze dobre.
W zeszłym tygodniu jak byliśmy w Nakle to kupiliśmy Witkowi buciki za całe 56 zł :-D Najważniejsze jest to, że są one z fajnej dobrze wyprawionej skórki i ze zdrowymi podeszwami :tak:

Monia fajne butki, ciuszki zresztą też. Wypadałoby zaglądnąć do TESCO. tylko czy będzie szansa, skoro ja się do sklepu w Kętach wybrać nie mogę :szok:

No to się Wicio obłowił :-D, fajne trzewiki :tak:. Ja mam ciśnienie jechać do Tesco dzisiaj, ale musiałabym z Nikiem, bo małża nie będzie :dry:, a to mi się nie bardzo podoba :no:.

Dzięki za przywitanie :-)parę dni wcześniej,mam teraz chwilę na pisanie więc,oprócz synka Dominika mam drugie dziecko w postaci męża :-p ale nie jest tak źle.właśnie mój kochany małżonek pozwolił mi na samotne wiosenne zakupy (chociaż śnieg za oknem razem z wiosennym bałwanem).mieszkam na stałe w Wa-wie w centrum i na zakupowe szaleństwa mam wszędzie i blisko.
do miłego wkrótce

reklama
Do góry