reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Wczoraj aliczylismy zakupy i kupłam Juce na wyprzedazy w coccodrillo kombinezon na przyszły rok za 49 zł:szok:. Co prada jest jednoczesciowy, ale stwierdziłam ze na sanki i do tazania sie w sniegu bedzie super, asama kurtke jej jeszcze dokupie. Nie spodziewałam sie ze bedzie mozna jeszcze cos kupic, ale jednak... Co prawda juz same koncowki, ale miałam do wyboru jeszcze dwa rodzaje w tym rozmiarze i w takiej super cenie.
DZiewczyny ze slaska jak jestescie zainteresowane to bylismy w sosonowcu w Plazie i cos jeszcze zostało, zarowno dla chłopców i dziewczynek:-)

Ja kupiłam w sobote na pasażu w realu z Mysłowicach. Tez Cocodrillo też za 49 pln, taki brudny róż z brązem.
Chciałam jednoczęściowy :-)

Abeja jaki kupiłas rozmiar? Ja zakupiłam 98, poczatkowo wydawal nam sie duzy, az Marek stierdził ze Jula ubieza go chyba za 2 lata, ale jak go przymierzylismy w domu to sie okazało ze wcale nie jest taki wielki, ale mam nadzieje ze za rok bedzie jeszcze dobry. jula wczoraj w nim juz paradowała, kupilismy taki jasno - błekitny, Kolorystycznie bardzije mi lezał rozowy, ale ten był fajniej uszyty.
MArtucha ja postanowiłam podobnie do Ciebie:-)

Ja poszłam w piątek do Lumpka szukać dla Nadii kombinezonu takiego porządnego na śnieg i bozia mnie chyba wysłuchała bo znalazłam taki w ogóle nie zniszczony w stylu "alaska" (od jesieni szukałam takiej kurtki) normalnie idealny!!! Rozmiar z metki 92 ale bardzo duży wypada i myślę ze spokojnie będzie dobry w przyszłym roku :tak: No i zapłaciłam tylko 36zł :-)

Załączniki

• Kulig Wiśni 009.jpg
    Kulig Wiśni 009.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 51
  • Kulig Wiśni 010.jpg
    Kulig Wiśni 010.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry