reklama
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
nie ma co marzyc tylko do roboty trzeba sie brac!!!!!:-):-):-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Wczoraj aliczylismy zakupy i kupłam Juce na wyprzedazy w coccodrillo kombinezon na przyszły rok za 49 zł. Co prada jest jednoczesciowy, ale stwierdziłam ze na sanki i do tazania sie w sniegu bedzie super, asama kurtke jej jeszcze dokupie. Nie spodziewałam sie ze bedzie mozna jeszcze cos kupic, ale jednak... Co prawda juz same koncowki, ale miałam do wyboru jeszcze dwa rodzaje w tym rozmiarze i w takiej super cenie.
DZiewczyny ze slaska jak jestescie zainteresowane to bylismy w sosonowcu w Plazie i cos jeszcze zostało, zarowno dla chłopców i dziewczynek:-)
DZiewczyny ze slaska jak jestescie zainteresowane to bylismy w sosonowcu w Plazie i cos jeszcze zostało, zarowno dla chłopców i dziewczynek:-)
K
konto usuniete
Gość
ja chyba teraz co roku bede kupowac po sezonie na przyszly rok hehe
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Abeja jaki kupiłas rozmiar? Ja zakupiłam 98, poczatkowo wydawal nam sie duzy, az Marek stierdził ze Jula ubieza go chyba za 2 lata, ale jak go przymierzylismy w domu to sie okazało ze wcale nie jest taki wielki, ale mam nadzieje ze za rok bedzie jeszcze dobry. jula wczoraj w nim juz paradowała, kupilismy taki jasno - błekitny, Kolorystycznie bardzije mi lezał rozowy, ale ten był fajniej uszyty.
MArtucha ja postanowiłam podobnie do Ciebie:-)
MArtucha ja postanowiłam podobnie do Ciebie:-)
Elma
Małgosia
Ja poszłam w piątek do Lumpka szukać dla Nadii kombinezonu takiego porządnego na śnieg i bozia mnie chyba wysłuchała bo znalazłam taki w ogóle nie zniszczony w stylu "alaska" (od jesieni szukałam takiej kurtki) normalnie idealny!!! Rozmiar z metki 92 ale bardzo duży wypada i myślę ze spokojnie będzie dobry w przyszłym roku No i zapłaciłam tylko 36zł :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
... kupilismy taki jasno - błekitny...
To może taki jak ja kupiłam Nikusiowi , obejrzyj zdjęcia kilka stron wcześniej .
Elma faktycznie świetny ten kombinezon .
Podziel się: