reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Geperty, jak masz jakis tani ciuszek, to na pewno się opłaci:tak:. Ja mam taki jeden lumpek, w którym dwa dni w tygodniu wszystko jest za połowę ceny i tak za ciuszki płacę średnio po 2-3 zł:tak:. Tyle, że na to trzeba czasu a mi go teraz strasznie brakuje niestety:zawstydzona/y:

reklama
geperty super pomysł:-)
tylko właśnie musisz miec jakies dobre tanie punkty bo niestety w niektórych lumpach niezle sobie licza:dry:

A wicie, że ja dziś z M. rozmawiałam, żeby się zająć sprzedażą na allegro używanych ciuszków, kompletowałabym w lumkach rozmiarami i potem sprzedawała w zestawach, tylko nie wiem czy to się opłaci :confused:, ale chyba spróbuję :sorry2:.
super pomysł, pod warunkiem, że masz czas. No i pewnie trzeba będzie przeprać takie ciuchy przed wysłaniem.:tak:

Dziś kupiłam dwie spódniczki i bluzeczkę na 140, powolutku będę zbierać, w przyszłym tygodniu postaram się zorganizować czas na lumpki (bez dziecka :-p).

Cioteczki, byłm dziś w Tesco na zakupach. Z Cherokee są trzy koszulki z krótkim rękawem za 29 zł kąplet. Jedna jest zielona, druga granatowa a trzecia czerwona. Niestety nie mogę nigdzie ich znaleźć w necie.
A w 5-10-15 mają kurtki przeciwdeszczowe za 69,99 zł ale mają promocję i przy każdej kurtce obniżają ceny o 20 zł. Ja kupiłam Witkowi w rozm. 98 taką w kolorze kawy z mlekiem. Kurtka jest fajna, z kapturem i ma w środku odpinaną podpinkę z cienkiego polarku.
Kupiłam synkowi też czapkę za 19,99 w kolorze zielonkawym. O taką:
kolekcje dziecięce - MAŁY CHŁOPIEC czapki
Kurtę na necie znalazłam taką
ubrania dla niemowląt - MAŁY CHŁOPIEC
ale nasza jest trochę inna.

W końcu mam trochę czasu więc wklejam obiecane wam zdjęcia zakupów w Tesco i w 5-10-15
Te bluzeczki były w trzypaku w Tesco

A to kurteczka przeciwdeszczowa kupiona w 5-10-15. Kurtka ma odpinaną podpinkę.

Monia super zakupki:-)

Ja tez już zaczynam zaaopatrzać dziewczynki w wiosenne i letnie ciuszki,choć po pogodzie zaczynam wątpić w to że bedzie ciepło:wściekła/y::-(

reklama
Do góry