reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

U nas wózek nie zrobił furory:sorry2:. Fakt, Antoś bawi sie nim czasem, biega z nim jak szalony po całym domu, ale rzadko, nie jest to jego ulubiona zabawka. I absolutnie nic nie da do niego włożyć, chyba nie kojarzy o co chodzi z tym wózkiem:baffled:.

reklama
no to super bo nasz jest w drodze do nas:dry::baffled:
zamowilam tydzien temu ...
i czuje ze z odkurzaczem bedzie tak samo - prawdziwy jak najbardziej a zabawkowy nie zda egzaminu wiec chyba z pylka zrezygnujemy ...

Geperty mam dla Zuzi klawiaturę Comfy i 2 zestawy programów edukacyjnych. Dostała na roczek od chrzestnego. Fajna sprawa, ale chyba jeszcze trochę za wcześnie. Zuzka bardzo lubi, ale głownie interesuje ją walenie w klawiature i podnoszenie słuchawki niż cwiczenia z programu. Myślę, ze super pomysł na 2,5-3 latka

Cena niezla ale Nikus ma troche w skarbonce i moj tata i babcia na pewno dadza mu po 100zl wiec bez problemu by sie nazbieralo, tylko cyz warto :confused:.

reklama
Witek nie musi mieć ataku złości by rzucać zabawkami :crazy: Uwielbia sprawdzać jakie odgłosy wydają wszystkie zabawki stukając nimi np. o podłogę lub inne zabawki :szok: Nie muszę mówić, że co niektóre nie wytrzymują tej próby :no::crazy::wściekła/y: Ja chyba powinnam dziecku kupić jakiś bębenek, ale tego walenia to pewnie nie wytrzymają moje uszy ;-):-D Nie da się ukryć, że moje dziecię jest bardzo muzykalne. Może poszukam mu jakiegoś mini pianinka lub gitary? Ostatnio z tatą grał na takiej prawdziwej i był zachwycony :tak::-D:-D:-D

Do góry