reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Nam się też ten zestaw edukacyjny bardzo podoba, ale racja za rok powinien być w sam raz :tak:.

A ja się dzisiaj cieszę, bo prezenty dla Matiego na Mikołaja, pod choinkę i urodziny mamy już z głowy :-):-). Na Mikołaja mamy ten wózek sklepowy + komplet owoców i warzyw, pięknie ilustrowane bajkę i takie fajne grube kredki świecowe w komplecie z książeczką do kolorowania i jeszcze jedne puzzle drewniane z zwierzętami egzotycznymi, a pod choinkę kupiliśmy mu coś takiego http://www.allegro.pl/item482935079_smoby_droga_samochodowa_bable_samochod_pociag.html

oprócz tego dostanie jakąś bajkę Disneya, a na urodziny ... interaktywnego kota, bo mój małż się uparł, że Mati się w nim zakocha :sorry2:, bo jak widzi gdzieś kota to leci za nim "na łeb na szyję" i woła kici kici kici :-D No to zobaczymy jak długo będzie ta miłość trwała :-D;-)

Podobała nam się też ta autostrada Wadera, o której pisała Aph i zestaw 3-ech lokomotyw Tomek i przyjaciele, o którym pisała Martuchaa i gdybyśmy nie kupili tej drogi samochodowej, to pewnie zdecydowalibyśmy się na to właśnie :tak:

My kupiliśmy na Mikołaja układankę Misia (jednego a nie całą rodzinkę). Niestety w Tesco nie mieli już tych układanek z uchwytem :no::-( A od babci dostanie kręgle :tak: Powinny mu się spodobać :-D:-D:-D Natomiast od mojej mamy dostanie fartuszek z rękawami, pędzelki i malowanki (takie na wodę). Zobaczymy czy mu się to spodoba ;-) A z Gwiazdką to mam problem. Zresztą nie tylko z prezentem dla Witka, ale dla wszystkich :baffled::eek::-(

A ja zamówiłam:

DW -WADER KRęGLE + 2 PIłKI DLA DZIECKA TANIO !! (486193016)
DW -WADER PARKING GARAŻ 3 poz + 2m drogi -12,5zł (489561013)

kręgle i układankę misia z Tesco dostanie do buta, a parking na gwiazdkę od chrzestnej (ja tylko pośredniczę w zakupach :-D).

A od mojego brata na gwiazdkę dostanie hulajnogę 3 kołową, tylko się wkurzam bo niebieskie mają naklejki w białe króliczki jak dla dziewczynki, zielone mają kiblowy kolor i chyba dostanie czerwoną.

NOWY MODEL*GRAJĄCA*ŚWIECĄCA HULAJNOGA*3 kolory (488231750) - Aukcje internetowe Allegro

Gracjan tez dostanie hulajnoge, kumpel przywiezie mu z Francji, trojkołowa w spidermana!

Poza tym dostanie komputer dla dzieci, standardowo klocki i wszelkiego rodzaju samochodziki do parkingu, który dostalismy juz pare miesiecy temu od znajomej

U nas na Mikołaja będą tylko drobiazgi: nowa drewniana układanka z uchwytami (ta pierwsza zrobiła u nas furorę, ostatnio Antek przez 1,5 godz. siedział i układał układankę:szok:), jakaś książeczka i ciastolina:tak:, a reszta to od dziadków:-p.
Pod choinkę kupilismy w Biedronce taką dużą ciężarówkę betoniarkę Wadera, w planach jest jeszcze jakaś nowa Bisiowa płyta z bajkami i na razie pomysłów brak:baffled:

U nas na Mikołajki tez drobiazgi. Dziadkowie kupują sanki (w końcu - no i mam nadzieję, że bedzie snieg), babcia ma zakupiona lalkę, chrzestna napewno coś wymysli a my też drewniane puzzle bo i u nas swietnie sie sprawdzają.
Na gwiazdkę babcia juz zakupiła gadający odkurzacz z reklamy tv, ciocia ma zaplanowany zestaw fryzjerski z ciastoliny, a my mamy za zadanie znaleźć jakieś fajne prezenty od nas i od dziadków. Napewno coś wybierzemy, my chyba kuchnię (polecam katalog zabawek z carrefura) a od dziadków coś wybierzemy w smyku z zabawek Smiki.

O urodzinach pomyślimy po Nowym Roku :-)

u nas sanki dostanie od chrzestnego i tez mam nadzieje ze bedzie snieg bo w zeszlym roku nie udało nam sie ani raz ze sniegiem, poza tym prezenty juz zakupione łaczie z urodzinami, ale pewnie jeszcze dokupimy jakies drobiazgi, anad kuchnią tez sie zastanawiałam i nawet miałam juz ja w wózku zakupowym, ale zrezygnowałam bo nie mam gdzie jej rozstawić. natomiast z M. z mikołajek dla siebie w tym roku zrezygnowalismy dopiero zrobimy sobie jakies prezenty pod choinke.
Aha, no i wczoraj Julka "napisła";-) razem ze mna list do Mikołaja, polozylysmy go na parapet i Julka miała wieeelkiee oczy jak list zniknął zabrany przez Mikołaja:-D

reklama
My na mikołaja też drobiazgi, oprócz słodyczy(które mąż dostała w pracy dla dziewczynek:-)) julcia dostanie mikrofon taki z echem,ona uwielbia spiewac i zawsze jest awantora w domu bo mamy tylko jeden:crazy: a tak bedzie spokoj:tak: a Sandrunia barbi http://wszystkodladziecka.com.pl/images/L5386.jpg

Natomiast na gwazdkę Julcia prawdopodobnie dostanie FISHER PRICE SZCZENIACZEK UCZNIACZEK PO POLSKU+KAT (492619359) - Aukcje internetowe Allegro tytlko jeszcze nie jestem przekonana w 100% bardzo jej sie podoba,wczoraj w sklepie siedziala w wozku na zakupy i z godzinke sie nim bawiala a ja zrobilam w spokoju zakupy:tak: a Sandrunia napisala w liscie do mikolaja i gwiazdki z prozba o MY LITTLE PONY Kucyk interaktywny RÓŻYCZKA (488896699) - Aukcje internetowe Allegro a reszcie niemam zielonego pojecia:sorry::-(

jeszcze sie pochwale co kupujemy szwagierki córeczce na chrzciny,które sie odbeda sie w 2 dzień swiąt Buy Vtech First Steps Baby Walker - Pink. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . co o tym sadzicie?? czy lepiej cos ze złota

Do góry