reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
jeszcze sie pochwale co kupujemy szwagierki córeczce na chrzciny,które sie odbeda sie w 2 dzień swiąt Buy Vtech First Steps Baby Walker - Pink. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . co o tym sadzicie?? czy lepiej cos ze złota
ja jestem bardziej za kupowaniem na chrzciny pamiatek na całe zycie...
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
ja jestem bardziej za kupowaniem na chrzciny pamiatek na całe zycie...
a ja odwrotnie. Pamiątki "na całe życie" najczęsicej potem kiszą się w szafach i szufladach. Takie są przydatne. Ja ze swoich złotych kolczyków z komunii zrobiłam stop i potem pierscionek. ale to oczywiscie moja subiektywna opinia.
Xmama fajny prezent. I taki przydatny dla dziecka!
Coyote
a ja odwrotnie. Pamiątki "na całe życie" najczęsicej potem kiszą się w szafach i szufladach. Takie są przydatne. Ja ze swoich złotych kolczyków z komunii zrobiłam stop i potem pierscionek. ale to oczywiscie moja subiektywna opinia.
Xmama fajny prezent. I taki przydatny dla dziecka!
To zalezy jakie kto ma podejscie. Dla mnie pamiatki sa swiete i tyle, nie leza w szafach tylko eksponuja sie na widoku, taka juz jestem... starodawna... ale nowoczesnosc wcale mi sie nie podoba :-)
Coyote
Ogólnie to przewaznie na chrzestnych spada obowiazek kupienia w prezencie "czegos wyjatkowego", ale skoro nie jestes chrzestna to nie widze problemu a zeby ten chodzik nie był ok.
Coyote
Gracjanek wczoraj juz wylukał u babci schowany dla niego prezent mikołajkowy.
Trąbka - wieczor był muzyczny!
Trąbka - wieczor był muzyczny!
reklama
Prezenty świetne
Xmama ten piesek-uczniaczek jest rewelacyjny Widziałam go rok temu u koleżanki. Rewelacja! A co do prezentu na chrzciny, to ja uważam, że skoro nie jesteś chrzestną to nie musisz kupować czegoś specjalnego. Najlepsze są prezenty, które dziecko może wykorzystać już teraz, a nie za X-lat A ten chodzik bardzo mi się podoba
Xmama ten piesek-uczniaczek jest rewelacyjny Widziałam go rok temu u koleżanki. Rewelacja! A co do prezentu na chrzciny, to ja uważam, że skoro nie jesteś chrzestną to nie musisz kupować czegoś specjalnego. Najlepsze są prezenty, które dziecko może wykorzystać już teraz, a nie za X-lat A ten chodzik bardzo mi się podoba
Podziel się: