reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Nikuś też uwielbia maskotki, jego ulubiona to ten PInokio od chrzestnego z ktorym spi i Elmo
Sezamkowa Fisher Price Sesame Street ELMO TMX + (472188337) - Aukcje internetowe Allegro
najlepsze jest to ze ten Elmo ma fajne funkcje a Niko traktuje go tylko jako maskotke, nosi karmi, daje smoka, uklada do snu itd.:sorry2:

Zywa super ten laptop ale my sie jeszcze wstrzymujemy;-)

a powiedzcie co z tymi koniami na biegunach was tak wzielo? moze mamuski podwojne sie wypowiedza bo az mnie zaczyna kusic tak wszytskie kupuja:rofl2::-D

;-) Pozbyłam się kojca więc jest dużo mniej miejsca:-) a poza tym zawsze coś można upchnąć za drzwiami na parapecie i w szafkach :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a tak poważnie to zbędne zabawki wywożę do moich rodziców:tak:

Cwaniara :-D:-D:-D:-D:-D:-D Zakupy faktycznie udane :tak::-D:-D:-D

kurcze to ładnie tam dają:tak:
ciekawe czy u nas tez tak jest:confused:
no ale zgadzam sie trzeba wykorzystac maksymalnie:rofl2:

Nie liczyłabym na jakieś rewelacje z pracy :no: My kiedyś mieliśmy paczki, ale nie dla dzieci tylko dla każdego pracownika (paczka była wartości ok 350 zl i można było znaleźć coś dla dzieci i dla dorosłych :tak:). Niestety od 3 lat nie dostajemy nic :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Elu, dzięki za informacje nt. tego konika. Akurat to mnie bardzo interesowało :tak::-D
Ja z lapciem jeszcze się wstrzymam ;-) Na taką zabawkę zawsze jest dobry moment (chodzi mi o wiek). Im starsze dziecko tym bardziej rozbudowany komputer :tak::-D

Wczoraj w Tesco udało mi się kupić klocki drewniane 100szt (34,99zł), puzzle układankę (6,99zł) i misia układankę (8,99zł, na allegro wykupiłyście wszystkich chłopców i się nie załapałam, ale w sumie na dobre wyszło ;-)).
No i kupiłam Nikusiowi wózek sklepowy, znaczy sam sobie kupił, bo zainkasowałam mu ze skarbonki, udało mi się dorwać w sklepie za niecałe 32zł, lubi w nim wozić zabawki, ale szczerze mówiąc oczekiwałam większego zainteresowania :dry:.

Załączniki

• P1060222.JPG
    P1060222.JPG
    89,8 KB · Wyświetleń: 25
  • P1060224.JPG
    P1060224.JPG
    127,6 KB · Wyświetleń: 24
  • P1060225.JPG
    P1060225.JPG
    114,2 KB · Wyświetleń: 25
  • P1060202.JPG
    P1060202.JPG
    118,7 KB · Wyświetleń: 23
  • P1060214.JPG
    P1060214.JPG
    108,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
ale te zabawki bajeranckie. Jak my byliśmy mali to nic nie było. Ja pamiętam miałam takiego miśka z urwanym uszkiem, czarnobiałe puzzle, kilka różnych klocków i lalki co mi mama z Rosji przywiozła :baffled:

reklama
Nie liczyłabym na jakieś rewelacje z pracy :no: My kiedyś mieliśmy paczki, ale nie dla dzieci tylko dla każdego pracownika (paczka była wartości ok 350 zl i można było znaleźć coś dla dzieci i dla dorosłych :tak:). Niestety od 3 lat nie dostajemy nic :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to mnie pocieszyłas Monia:dry::sorry2:

a ten wozek swietny, ciekaweczy u nas zda egzamin:happy2:

Do góry