reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Lorien super sa te klocki.
Ja kupilam takie mojemu chrzesniakowi w ubieglym roku. Ale mniejszy zestaw. Bawi sie tym do dzisiaj i naprawde je lubi. :tak:

Emilka miala wyciągniętą tylko część. Teraz daliśmy jej wszystkie i wysypuje, siada w środku i bawi się nimi dłuuugo

Filipek ma klocki tego typy ale normalnej wielkości. Odziedziczył je po swoim wujku i jest to jego ulubiona zabawaka. Czasami jak siedzą z Pawłem na dywanie i układają z nich garaże albo kosmiczne samochody to wygląda to naprawdę przeuroczo. My Prezent dla Filipka na Mikołaja już mamy. Kupiliśmy mu jeszcze w lecie magnetyczną, rysunkową tablicę z kolorowym ekranem. Pod choinkę chcialibyśmy mu kupić coś takiego:
Tomek Przyjaciele Poczta Thomas Friends TOMY 4567 (475009897) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, że cena jest powalająca. A na urodzinki to też marzy mi się dla niego koń na biegunach. Ale to się jeszcze zobaczy jak będziemy z kasą stali.

Bombowe zabawki. Ja się tylko zastanawiam Tynka, czy ty masz gumowe ściany w mieszkaniu, bo gdzie ty to wszystko trzymasz to ja nie wiem :szok::no::-D;-)

Tynka dzieki. Jezeli jestes zainteresowana tym laptopem to podjedz sobie do auchan, są po 125 zł, tez sie nad nim zastanawiałam, ale niestety niebyło zadnego uruchomionego do przetestowania, co do tej kuchni to tez wydaje mi sie ze były, ale ceny nie wiem. Wogole w auchan jest duza oferta zabawek, chyba najlepsza z wszystkich dostepnych (przynajmniej u nas) hipermarketów

zywa my tez myslelismyo takich organkach , Nikus ma miniyamahe i tez uwielbia ale kumpelka kupilaw uk wlasnie takie fajny zestaw z mikrofonome no i ex poszuka:tak:

reklama
Do góry