reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

My mamy takiego tradycyjnego konia na biegunach, bywa tak, ze konik juz kurzem zachodzi od stania, ale jak sobie Gracus o nim przypomni to malo z niego nie spada tak sie buuuuuja, na dodatek ten nasz ma funkcje parskania i wszelakie odglosy ktore wydobywa koń. takze frajde ma - oile go najdzie.

reklama
Antosiowa zawsze mi się podobał ten bujak i nawet na wakacje chcieliśmy kupić z tej serii do ogródka:
LITTLE TIKES 4879 WIELORYB BUJANY NIEBIESKI BUJAK (466127888) - Aukcje internetowe Allegro
tylko da 3 osób, bo do Nikusia jak przychodzą kuzynki to zawsze chcą tam gdzie Niko i jest afera, a tak by cała trójka szalała. Tylko właśnie zdecydowaliśmy się na jeździk, a potem to jakoś zapomniałam, ale na dzień dziecka chyba mu kupimy to akurat na sezon będzie :tak:.

No zobaczymy jak to będzie z tym bujaczkiem. Nadia wypróbowała podobnego u kuzyna i strasznie na nim szalała dla tego zdecydowaliśmy się jej takiego kupić a jak jej się znudzi bujanie to odczepimy płozy i będzie miała wielką maskotkę. Prawdziwego a przede wszystkim dużego konia na biegunach kupimy jak będzie wystarczająco duża na taką zabawkę czyli za jakieś 2 lata :tak:

Wypatrzyłam już takiego ładnego duzego konika.
KOŃ NA BIEGUNACH HAPPY PEOPLE Z POZYTYW. ŁACIAK (471228863) - Aukcje internetowe Allegro

Mam pytanko:
pamiętam, jak któraś z Was kupowała takie fajne bawełniane piżamki na allegro.
Czy możecie mi kogoś polecić?

dziewczyny ostatnio zamówiłam Nikusiowi klocki, dzisiaj przyszły i sa poprostu czaderskie a mama mowi ze jak przyniesli paczke to Nikus bite dwie godziny z nimi siedzial, ukladaj, robil samochodziki, jezdzil itd.
i kazdego ciagnie, pokazuje i kaze ukladac ze soba ale frajde ma niesamowita:tak:
klocki sa swietne, duze stabilne i super sie je uklada - warto bylo je kupic:-)

WIELKIE BARDZO DUŻE KLOCKI OGROMNA PAKA POLSKIE (473828756) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy te 48 elementów za 31,99

Martuchaa mój Niko też ma takie i się nimi nie bawi :no:, czasem chwyci dwa i układa, ale ogólnie olewa :sorry2:.

reklama
Do góry