reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

U nas nie ma problemu, póki u Emilki w pokoju stoi tylko komoda, krzesło i łóżeczko, miejsca jest dość i duże rzeczy stoją na podłodze. Drażnić mnie zaczynają zbyt duże ilości w centrum naszego domku, czyli w gościnnym.
Myślę jednak o jakiejś półce na zabawki do niej.

reklama
U nas też wszystko stoi na podłodze. Wiele rzeczy miałam już pochować, ale pomyślałam, że zaraz będzie Alutka i nie chce mi sie nosić z tym majdanem po strychu.

Na dodatek dzwoniła do mnie ostatnio moja siostra z Włoch, że babka, u której pilnowała dzieciaczki pozbywa się zabawek po nich i pytała mojej siostry czy nie ma ich komu oddać. No i przed Świętami prawdopodobnie zwali mi sie do domu całe wesołe miasteczko:-D. Zabawki są dobrych firm i w super stanie, są nawet huśtawki i zjeżdżalnia:szok:. Jak dobrze pójdzie to ominie mnie może kupowanie prezentów dla Antosia pod choinkę:-p.

A ten wózeczek sklepowy już zamówiłam na allegro:tak:, ale bez wyposażenia, bo u nas w sklepie widziałam różne akcesoria do zabawy w sklep za grosze:-).
Mikołaja mamy z głowy;-).

he u Was sa jeszcze sklaepy po 4zl??
U nas byly, potem je przerobili na wszystko po 5zl, a teraz sa takie po 5zl, ale i nowe wszystko po 2,5. :-D
Normalnie handel pelna para. :tak:

Antosiowa fajnie Ci. Mam nadzieje, ze sie pochwalisz nowymi zdobyczami. :tak:

Elma, w cale się nie dziwię, że Nadia ma hopla na punkcie koni. Widać to u was rodzinne :-D:-D;-);-);-) (Tylko się nie obraź)

Antosiowa, ale masz szczęście :tak: Tyle prezentów :szok::-D:-D

My już dawno schowaliśmy popychacz. Mały się nim nie zajmował już. Jak ma potrzebę pchania to pcha to swoje duże autko, na którym też jeździ :tak: Ma jeszcze sporych rozmiarów wywrotkę. Oba pojazdy stoją u niego w pokoju na podłodze. Reszta zabawek jest w wielkim chomiku. Oczywiście druga część jest schowana do szafy :tak::-D;-) W naszym pokoju stoi jeszcze jego rowerek, ale już raczej na niego w tym roku nie wsiądzie, więc trzeba go wynieść do piwnicy ;-)

Nikuś ma taki jeździk z "młodzieńczych czasów" ;-):-D
JEŹDZIK / CHODZIK Z MUZYCZKĄ +KARUZELKA GRATIS!! (470620745) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze się nim bawi, bo jest grający i świecący, myślałam, ze posłuży nam dłużej i będzie nim na dworze jeździł, ale się nie nadaje :no:, szkoda mi go chować do piwnicy, bo za 2-3 miesiące dam mojemu braty dla Grzesia :-).

A Nikusiowi na imieniny w sierpniu kupiliśmy większy, który ma duże koła i jest stabilny :tak:, bardzo go lubi:
JEZDZIK DLA DZIECI /SWIATLA,KLAKSON/ [110595] z4u (468217298) - Aukcje internetowe Allegro

A odnośnie linku konia, który wkleiła Elma, to mu mamy takiego osła:
MZ* Osiołek Na Biegunach Maskotka Pluszak bujak (470159187) - Aukcje internetowe Allegro
dostał na roczek, ale nie ma nim zainteresowania, pewnie dlatego, że na tych płozach praktycznie w ogóle się nie da bujać, więc raczej odradzam ten zakup :no: i polecam prawdziwego konia na biegunach :tak:. Nikuś używa go, żeby się wdrapać na kaloryfer, a potem na parapet :dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
Geperty, te drugie jeździki, co pokazałas sa bardzo fajne i praktyczne:tak:, Antoś całe lato z nim szalał po dworze i myślę, że w przyszłym roku też jeszcze na niego wsiądzie, bo w domu cały czas się nim bawi:-).

Co od bujaka, to my mamy takiego konika:
LITTLE TIKES 4279 BUJANY KONIK NA BIEGUNACH BUJAK (461830987) - Aukcje internetowe Allegro
Jest super, nie ma obawy, że dziecko z niego spadnie (Antoś dostał go na roczek, więc to było dla mnie ważne, żeby był bezpieczny), ładnie się buja i służy nam do tej pory:tak::-).

Do góry