reklama
Elma
Małgosia
Dzisiaj z małżem zdecydowaliśmy kupić Nadii tego konika na gwiazdkę :-) strasznie mi się podoba
Różowy kucyk na biegunach (462675719) - Aukcje internetowe Allegro
Młoda jest świrnięta na punkcie koni, po jeździe ściągamy ją siłą i z rykiem bo ona chce jeszcze hopa-hopa
Chyba czeka nas niedługo zakup kucyka bo w tej chwili nie mamy żadnego na tyle spokojnego konia żeby Nadię wsadzić
Różowy kucyk na biegunach (462675719) - Aukcje internetowe Allegro
Młoda jest świrnięta na punkcie koni, po jeździe ściągamy ją siłą i z rykiem bo ona chce jeszcze hopa-hopa
Chyba czeka nas niedługo zakup kucyka bo w tej chwili nie mamy żadnego na tyle spokojnego konia żeby Nadię wsadzić
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
My myslimy o czyms takim :
OGROMNA KUCHNIA 75 + 2 BLATY + AKCESORIA-KURIER (459041046) - Aukcje internetowe Allegro
biorac pod uwage zamilowanie Olci do prac kuchennych, albo
ODKURZACZ NA BATERIE - ODKURZA BUCZY ŚWIECI OD SS (460797353) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy co z tego wyjdzie.
OGROMNA KUCHNIA 75 + 2 BLATY + AKCESORIA-KURIER (459041046) - Aukcje internetowe Allegro
biorac pod uwage zamilowanie Olci do prac kuchennych, albo
ODKURZACZ NA BATERIE - ODKURZA BUCZY ŚWIECI OD SS (460797353) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy co z tego wyjdzie.
K
konto usuniete
Gość
widze ze odkurzacze na topie
a kuchnia swietna - sama bym taka chciala:-)
a kuchnia swietna - sama bym taka chciala:-)
Kuchnia świetna, nie przyszedł mi do głowy wcześniej tego typu prezent.
A czy jesteście pewne, że chcecie takie odkurzacze, które dzialają na serio? Bo ja na przykład nie przepadam za "buczeniem", w końcu zaczyna mnie denerwować, nawet gdyby nie szło zbyt głośno.
A czy jesteście pewne, że chcecie takie odkurzacze, które dzialają na serio? Bo ja na przykład nie przepadam za "buczeniem", w końcu zaczyna mnie denerwować, nawet gdyby nie szło zbyt głośno.
K
kasiulka0901
Gość
Powiedzcie: jak mieścicie te duuuże zabawki????
Rochu kiedyś dostał ogromny zestaw majsterkowicza, był za mały,żeby wiedzieć co i jak a poza tym to strasznie duży sprzet, więc warsztat spakowany,a pojedyncze narzędzia w użytku;-)
Rochu kiedyś dostał ogromny zestaw majsterkowicza, był za mały,żeby wiedzieć co i jak a poza tym to strasznie duży sprzet, więc warsztat spakowany,a pojedyncze narzędzia w użytku;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Fajne te zabawki.
Kasiulka, narazie najwieksze co Robert ma to takie autko z Wadera w serii "Middle", wiec srednie, no i ta autstrade z Wadera, ale ja to chowamy. Bawi sie tak ze 2, 3 dni i jak widze, ze juz nie ma takiego zapalu, to skladam i czekam, az sie zacznie o nia upominac i znowu ma radoche.
Kasiulka, narazie najwieksze co Robert ma to takie autko z Wadera w serii "Middle", wiec srednie, no i ta autstrade z Wadera, ale ja to chowamy. Bawi sie tak ze 2, 3 dni i jak widze, ze juz nie ma takiego zapalu, to skladam i czekam, az sie zacznie o nia upominac i znowu ma radoche.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
U mnie dwa jeździki stoją na dywanie obok krzesełka, stolika i skrzyni na zabawki, na półkach mam samochody i inne zabawki wielkości 30-40cm, a grający stolik stoi w dużym pokoju, razem z drugim krzesełkiem Nikusia. Aha jeszcze duża ciężarówka Wadera, przeważnie stoi koło szafy, ale czasem chowam do środka, mam trochę miejsca w razie szybkiego porządku ;-).
reklama
K
konto usuniete
Gość
my dużych jeździków już nie trzymamy w domu
jeden jest u mojej mamy w pracy(bo pracuje niedaleko domu), jeden w uk a quada na akumulator zaniosłam do piwnicy.w domu jest tylko jeździk-pchacz bo zamienia go się na wózek i Niko go nie chce oddac-wozi tam cały czas Elmo
FISHER PRICE WESOŁY CHODZIK PCHACZ 2w1 W-WA (465318048) - Aukcje internetowe Allegro
i dlatego chce teraz ten wozek na zakupy mu kupic to zrobimy podmiane:-)
jeden jest u mojej mamy w pracy(bo pracuje niedaleko domu), jeden w uk a quada na akumulator zaniosłam do piwnicy.w domu jest tylko jeździk-pchacz bo zamienia go się na wózek i Niko go nie chce oddac-wozi tam cały czas Elmo
FISHER PRICE WESOŁY CHODZIK PCHACZ 2w1 W-WA (465318048) - Aukcje internetowe Allegro
i dlatego chce teraz ten wozek na zakupy mu kupic to zrobimy podmiane:-)
Podziel się: