reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Dzisiaj z małżem zdecydowaliśmy kupić Nadii tego konika na gwiazdkę :-) strasznie mi się podoba
Różowy kucyk na biegunach (462675719) - Aukcje internetowe Allegro

Młoda jest świrnięta na punkcie koni, po jeździe ściągamy ją siłą i z rykiem bo ona chce jeszcze hopa-hopa:tak:
Chyba czeka nas niedługo zakup kucyka bo w tej chwili nie mamy żadnego na tyle spokojnego konia żeby Nadię wsadzić:no:

Śliczny ten konik. Moja Chrześniaczka też ma hopsa na tym punkcie, tylko u nas nie wiem, po kim, bo u Ciebie to nie mam wątpliwości ;-):-D

Kuchnia świetna, nie przyszedł mi do głowy wcześniej tego typu prezent.
A czy jesteście pewne, że chcecie takie odkurzacze, które dzialają na serio? Bo ja na przykład nie przepadam za "buczeniem", w końcu zaczyna mnie denerwować, nawet gdyby nie szło zbyt głośno.

Powiedzcie: jak mieścicie te duuuże zabawki????
Rochu kiedyś dostał ogromny zestaw majsterkowicza, był za mały,żeby wiedzieć co i jak a poza tym to strasznie duży sprzet, więc warsztat spakowany,a pojedyncze narzędzia w użytku;-)

Fajne te zabawki. :tak:

Kasiulka, narazie najwieksze co Robert ma to takie autko z Wadera w serii "Middle", wiec srednie, no i ta autstrade z Wadera, ale ja to chowamy. Bawi sie tak ze 2, 3 dni i jak widze, ze juz nie ma takiego zapalu, to skladam i czekam, az sie zacznie o nia upominac i znowu ma radoche. :tak:

U mnie dwa jeździki stoją na dywanie obok krzesełka, stolika i skrzyni na zabawki, na półkach mam samochody i inne zabawki wielkości 30-40cm, a grający stolik stoi w dużym pokoju, razem z drugim krzesełkiem Nikusia. Aha jeszcze duża ciężarówka Wadera, przeważnie stoi koło szafy, ale czasem chowam do środka, mam trochę miejsca w razie szybkiego porządku ;-).

reklama
my dużych jeździków już nie trzymamy w domu:no:
jeden jest u mojej mamy w pracy(bo pracuje niedaleko domu), jeden w uk a quada na akumulator zaniosłam do piwnicy.w domu jest tylko jeździk-pchacz bo zamienia go się na wózek i Niko go nie chce oddac-wozi tam cały czas Elmo:-D:-D:sorry2:
FISHER PRICE WESOŁY CHODZIK PCHACZ 2w1 W-WA (465318048) - Aukcje internetowe Allegro

i dlatego chce teraz ten wozek na zakupy mu kupic to zrobimy podmiane:-)

Do góry