reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

to dlatego nie ogladamy tubisi:-p
... no to my chyba też :-D.
Tika super butki. Emilka siedzi u mnie na kolanach i mówi:
O butki, po czym na Mateuszka w podpisie O dziencynka :-D:-D:-D:-D;-)
Lorien ... a ja już się łudziłam, że Mati teraz wygląda wreszcie zupełnie jak chłopczyk :baffled: ... no to mnie Emilka dobiła :dry::-D:-D:-D:rofl2:

Co do bucików, to nas kosztowały ... 80 zł :-p:-D więc do przeżycia ;-), dziadkowie dali nam na zimowe Bartki, ale Bartków u nas w C.H. nie było (tzn. była tylko końcówka zeszłorocznej kolekcji, ale rozmiaru Matiego nie znaleźliśmy), więc dołożyliśmy i kupiliśmy te, bo Mati już w za małych biegał :zawstydzona/y:, więc musieliśmy jakieś kupić :sorry2:;-).

A z prezentami na Mikołaja i pod choinkę i urodziny ... to będzie problem, bo tyle fajnych linków tu dałyście, że trudno się zdecydować :blink:.
Ten kosz na zakupy w połączeniu z owocami i warzywami, o których pisała Tynka, chyba by się u nas też dobrze sprawdził, bo Mati podkrada mi jabłka, pomidory i ogórki na przykład i rozrzuca po domu ... mając niesamowitą frajdę :baffled: ... i pokazałam właśnie małżowi i też powiedział, że fajny :tak:. A wiecie może, gdzie można takie plastikowe owocki kupić ???
No i na tą autostradę Wadera też się pewnie zdecydujemy, bo u nas wszystko co związane z pojazdami to jest na topie :-D:tak:

reklama
Mati wygląda jak chłopczyk, ale urodę ma dziewczęcą, taką delikatną. Śliczniutki jest po prostu :tak:

Ja też nie wiem, co zrobić z tymi prezentami, a dzieciaków u nas w rodzinie trochę jest. Jak zwykle nie wiem, co wybrać.

ale super!! i jeszcze dodatkowo kosz sklepowy - super ten wozek my sie pewniena niego zdecydujemy:tak:
jak narazie jest w naszych trzech typacha pozostałe dwa to ta autostrada wadera i taka kolejka

Kolejka Thomas PULL BACK- 3 lokomotywy od 18 mcy (463975019) - Aukcje internetowe Allegro

z tej Nikusiowej ulubionej bajki:tak:

a jeszcze odnosnie teletubisi wczoraj ogladalismy filmiki i Nikusiowi bardzo spodobal sie ten:

YouTube - Teletubisie -tanczyc chce

tanczył tak samo jak one i pol godziny niezle sie nasmialismy:-D:-p

Antosiowa niezły ten wózeczek, taki odpicowany :-D, muszę pokazać M., ale bardziej mi się podoba, no i tak jak u Martuchy kolejka Wadera jest też na liście zakupów :tak:.
A z teletubisiów mam polewkę, jaki podkład muzyczny, buhaha :-D:-D:-D

reklama
A ja powiedzialam Babcią, ze na swieta chcemy jakies kolejne czesci, albo zabawki z Wadera. Niech ma wszystko jednego producenta, to wtedy te wszystkie tory mozna polaczyc. :tak:
A na urodzinki (bo to w sumie jeden dzien) kase, bo chcemy mu kupic jakies parzadne lozko, najlepiej pietrowe. :tak:
Znalazlam sobie fajne w BlackRedWhite, ale kosztuje 1200zl :baffled:, no i chyba na jego wzor zamowimy sobie u jakiego stolarza, bo napewno wyjdzie taniej. :tak:

Do góry