reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Gratuluję zakupów i też myślę tak jak Martuchaa - w razie zimy dokupię spodnie (wtedy z wyprzedaży)

Apropo jak ja mocno się zdziwiłam kiedy początkiem lata nie mogłam kupić fajnych klapek, bo babka stwierdziła, że teraz już ma resztki i do jesieni się przygotowuje....
To identycznie jak w przypadku świąt, od dawna już znicze w sklepach, a w zaduszki ubiorą już pewnie choinki na wystawach. :baffled:
Jestem zdegustowana takim stanem rzeczy

Właśnie dlatego ja kupuję buty dla siebie lub Witka zaraz jak się zaczną pojawiać w sklepie, bo potem już mogę nie dostać. Z Witkiem jest trochę inaczej, bo on ma wyskokie podbicie, za to dla mnie butów już potem w ogóle nie ma. Małe rozmiary idą na pniu :baffled::wściekła/y: I potem już ich nie sprowadzają :wściekła/y::wściekła/y:
Wzoraj wieczrem przyszedł do nas kumpel małża i przyniósł nam rzeczy po swom trzyletnim synku. A wśród nich skórzane kozaczki na rozmiar 23, półbuciki skórzane z rozmiarem 24, kombinezon dwuczęściowy na roziar 98 :szok::-D:-D Przymirzyłam go Witkowi i jest trochę za duży, ale jak podwinę mu nogawki i rękawy t jest dobry :-D:-D:-D:-D I mam problem kombinezonu z głowy :tak:;-):-D Kombinezon jest w kolorze oliwkowym, więc muszę tylko kupić czapkę, szalik i rękawiczki w tym kolorze :-D:-D:-D:-D

Lorien tez mnie to dobija ale w uk było jeszcze lepiej bo tam choinki i mikołaje były już w przedsprzedaży we wrześniu:szok::cool2::-pno i najlepsze że ludzie to kupowali:happy2:
a jak przyleciałam do uk w styczniu jeszcze w nastroju świątecznym i poszłam do tesco na zakupy to był cały regał w jajeczkach wielkanocnych:dry::confused:

Monia ale masz dobrze!! ciekawe czy mi ktoś coś przyniesie;-)moja kuzynka z Niemiec ma synka starszego od Nika równo o rok i na początku dała troche ciuszków(sama zaproponowała że nie ma co z nimi robić itd.) a teraz już się nie odzywa:baffled:

Czasem się coś trafi jak ślepej kurze ziarnko :-D:-D:-D:-D
Ale fakt, sąsiadka też od czasu do czasu coś da, kumpel też :tak: I zupełnie nic za to nie chcą :no: Jestem w szoku. Twierdzą, że skoro mają to wywalić na śmii bo im się nie przyda, to wolą dać to komuś innemu. Zdrowe podejście :tak::-D
Ale gdybym nie miała takich dobrych znajomych, to kupowałaym na allegro. Zresztą cały czas to robię :tak::-D:-D:-D

reklama
super zestaw tynka, zwłaszcza te spodnie typu roll up - uwielbiam takie:tak:
a my dziś dostaliśmy paczke od taty z h&m m.in spodnie bo już niektóre 12-18 miesięcy robią sie przykrótkie:szok:

Do góry