reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Antosiowa ekstra zakup, rozumiem, że na razie nie musisz demontować Antosiowi łóżeczka? Zresztą potem Ala z niego skorzysta :tak:. Ja już też mam plan, że łóżeczko Nikusia, będzie czekało na drugą dzidzię i nie będę go chować do piwnicy :-).

Antosiowa, śietną kołyskę kupiłaś :tak::-D

Antosiowa super ta kołyska,a czy jest bezpieczna?? tez chciałam kupić ale bałam sie ze jak dziecko zacznie stawać to sie wywruci:baffled: ja wiem ze sa blokandy ale jakos tak wyszło,niemogła sobie przetłumaczyć:baffled: ale jest bardzo ładna:tak::-) juz sie niemoge doczekac az urodzisz i nam ja pokazesz:-D

Ja miałam na początku kołyskę dla Witka i łóżeczko :tak:;-):-D Nadmiar miejsc do spania :-D:-D Ale mały mieścił się w niej do 4 miesiąca chyba. Więc w ogóle nie było strachu, żę z niej wypadnie. Potem przenieśliśmy go do łóżeczka :tak:

Kurcze no tak mi się ta kołyska spodobała...........może sobie trzecie zafunduje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A mi ostatni się śniło że rodziłam i znów dziewucha była:baffled::-):szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Antosiowa ekstra zakup, rozumiem, że na razie nie musisz demontować Antosiowi łóżeczka? Zresztą potem Ala z niego skorzysta :tak:. Ja już też mam plan, że łóżeczko Nikusia, będzie czekało na drugą dzidzię i nie będę go chować do piwnicy :-).

Czyżbyś wzięła się do pracy? ;-):-D:-D:-D

Ależ nam sie dzidziowo zrobiło ;D
To niesamowite że kobiety tak szybko zapominają o tym że ciąża męcząca, poród bolał, kolki nie dawały spać... ;-)
Dzieci uzależniają ^______^ i są jak alkochol.
Jak mamy kaca obiecujemy sobie że nigdy więcej/nie przez długi czas a koniec końców na następnej imprezie znów się spijamy ;D

Ach dzieci
p11901399yp.jpg

:p

Aniay świetnie to ujęłaś :-D:-D:-D:-D:-D

A ja mam z głowy kombinezon i kurtkę na zimę. Emilka dostała w prezencie Już na drugie urodziny od Teściowej piękny komplecik z Cocodrillo. Zrobię fotkę to wstawię.

reklama
Do góry