reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Gratuluję zakupów :tak:, mnie też niestety nikt nie obdarza ubrankami :-(, sporadycznie kilka ciuszków po córkach szwagierki mam do wybrania, ale jak to po dziewczynka niewiele tego, wybieram żółte, pomarańczowe, zielone, więc mało wychodzi, bo w różowe Nikusia nie ubiorę :no::-D:-D:-D, poza tym resztę dostaje kuzynka co ma córkę w tym samym wieku co Nikuś.

reklama
Tynka, świetny zakup :tak: Bardzo mi się podobaję te rzeczy :tak::-D:-D A tak w ogóle to ja nie jestem strzelec a rybka :-D;-):-p

Spodenki mam jużu siebie :tak: Expresowa transkcja :tak: Okazało się, że babka mieszka w Kaczorach (to jakieś 15 min. od Piły) i pojechaliśmy tam po nie. Zaoszczędziłam na kosztach przesyłki :tak:;-):-D:-D:cool:

Gratuluję zakupów i też myślę tak jak Martuchaa - w razie zimy dokupię spodnie (wtedy z wyprzedaży)

Apropo jak ja mocno się zdziwiłam kiedy początkiem lata nie mogłam kupić fajnych klapek, bo babka stwierdziła, że teraz już ma resztki i do jesieni się przygotowuje....
To identycznie jak w przypadku świąt, od dawna już znicze w sklepach, a w zaduszki ubiorą już pewnie choinki na wystawach. :baffled:
Jestem zdegustowana takim stanem rzeczy
Lorien a co my mamy powiedziec juz od sierpnia w slepach choinki i ozdoby bozonarodzeniowe a ubranka to latem kupuje to co mi zima bedzie dla Hubcia potrzebne bo inaczej to moge liczyc tylko na wyprzedaze ale wtedy nie ma wszystkich rozmiarow. Teraz musze kupic zimowa kurtke bo jak bedzie mi potrzebna to w sklepach bedzie panowala wiosna.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja chciałam Wam się tylko pochwalić, że kupiłam na allegro kołyskę dla Ali:-). Jest mniejsza od standardowego łóżeczka, więc gdzieś ją upchniemy:tak:

Antosiowa super ta kołyska,a czy jest bezpieczna?? tez chciałam kupić ale bałam sie ze jak dziecko zacznie stawać to sie wywruci:baffled: ja wiem ze sa blokandy ale jakos tak wyszło,niemogła sobie przetłumaczyć:baffled: ale jest bardzo ładna:tak::-) juz sie niemoge doczekac az urodzisz i nam ja pokazesz:-D

Antosiowa jest przecudna!! tez juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc Alusie nasza kochana :-):tak::tak:
no i bedziesz musiala cos opisac do swojego nicka bo Ala podrosnie to sie obrazi;-):-D:-p

reklama
Antosiowa kołyska super i pasuje do mebli moich dziewczynek ;-):-p
Kurcze no tak mi się ta kołyska spodobała...........może sobie trzecie zafunduje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tynka ty sie nie wygłupiaj,niepodejmuj pochopnie decyzji,najpierw to przemyśl:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-):-D:-D

A mi ostatni się śniło że rodziłam i znów dziewucha była:baffled::-):szok:

Do góry