reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Lorien, ja też kupiłam:tak:, tą zieloną. Tylko one chyba na zimę to nie bardzo się nadaja, wydaje mi się, że za cienkie trochę:sorry2:... no chyba, że będzie lekka zima.
Poza tym, jak poszłam wczoraj to nie było juz rozmiarów 80 i 86:wściekła/y:, najwiekszy jaki został to 74, ale Antek i tak się w nią zmieścił:-p, będzie miał teraz na jesień, bo do wiosny moze być już za mała:sorry2:.
A Ty jaki rozmiar wzięłas?

reklama
Wzięłam 86 bo sama byłam i na oko, to mi taka prawie wyglądała, w rzeczywistości ciut za duża, ale ubierałam na lekką bluzkę. Rękawki się podwinie i będzie w sam raz. I na dłużej. Szwagierka też kupiła dla Bartusia

ja tez bylam ogladac te kurtki dzisiaj i tak mi sie strasznie spodobala zielona a nie bylo rozmiaru!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: tylko jedna zostala 62:baffled: a granatowa troche za ciemna za to rozowa byla sliczna i miala fajne zapiecia:tak:no ale Niko by mnie zabil kiedys za ta rozowa:-D

Hyhy a ja mam z glowy, bo Oli wchodzi w kurtke z zeszlego roku ;D, jeszcze troche zapasu ma. Gorzej bo zadnych zimopwych bucikow nie mam :( co gorsza nie mam pojecia gdzie kupic, chyba sobie jutro rajd po lumpkach zrobie ;D

Wy to macie pomysły :-D:-D:-D:-D
Wczoraj kpilśmy Witkowi kozaczki takie jak Geperty kupiła Nikusiowi :-D:-D:-D Za 49,99 zł. Bardzo fajne :tak::tak::tak:

:ninja2::dry::growl: ale zgapiara :-p;-):-D:-D:-D, żarcik oczywiście. Są naprawdę fajne polecam :tak:, a kupiłaś też zielone, bo mieli jeszcze brązowe?

Aniay jak szukasz kozaczków za 49,99zł to zajrzyj do CCC :tak:.

Lorien, ja też kupiłam:tak:, tą zieloną. Tylko one chyba na zimę to nie bardzo się nadaja, wydaje mi się, że za cienkie trochę:sorry2:... no chyba, że będzie lekka zima.

To samo miałam napisać, że to nie są zimowe tylko jesienne :dry:. Ale i tak nie kupiłam, bo nie było rozmiaru, największy mieli 80cm i trochę rękawy były przykrótkie, więc nie wzięłam :-(, a zielona była śliczna :tak:.

Geperty My kupiliśmy brązowe, bo były bardziej miekkie. Te zielone u nas były strasznie sztywne :baffled:

Aniay Faktycznie zajrzyj do CCC. Mają tam sporo kozaczków dla dziewczynek. Dla chcłopców oczywiście jest dużo mniej :baffled::wściekła/y: I ceny nie są zbyt duże ;-)

Dziewczyny, czy wy kupujecie jakieś kombinezony na zimę, albo do tych kurtek które już macie dokupujecie jakieś grube spodnie? Ja nie mogę nic znaleźć dla Witka :baffled::confused::wściekła/y: I nie wiem co robić :confused:

Monia u nas brązowych w ogóle nie widziałam:no: tylko granat, zielone, błękitne i różowe ...
co do kombinezonów my raczej rozglądamy sie za samymi spodniemai na sanki i na zimniejsze dni bo ja obstawiam jednak że zimy za bardzo nie bedzie:no::-(

reklama
Do góry