reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Dziewczyny, od jutra w Biedronce kurtki zimowe dla dzieciaków za 19,90. Ja pewnie Antkowi wezmę chociażby na podwórko do lepienia bałwana;-).
K
konto usuniete
Gość
Lorien beda beda ale pewnie przed swietami dopiero jak wszystko pokoncze i kupie sprzet fotograficzny bo juz zostalam bez zadnego
Antosiowa dzieki, napewno zajrze, kurcze do nas ulotki ostatnio nie dochodza z biedronki!!!!!!!!
Antosiowa dzieki, napewno zajrze, kurcze do nas ulotki ostatnio nie dochodza z biedronki!!!!!!!!
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Dzięki Antosiowa ja też się przejadę do Biedronki, choć już nie chciałam pisać, że kupiłam Nikusiowi jeszcze jedną grubą zimówkę w kolorze rudym, więc pasuje do zgniłej zieleni i brązów, ale co mi tam, 20zł mogę się jeszcze szarpnąć jak fajne będą , a może kupię 20szt i na allegro po 40zł sprzedam ;-).
MamaAntosia
My mamy jedną zimówkę, więc nam sie przyda na pewno jakaś awaryjna na zmianę.
A z tym handlem na allegro to dobry pomysł
A z tym handlem na allegro to dobry pomysł
K
konto usuniete
Gość
Dzięki Antosiowa ja też się przejadę do Biedronki, choć już nie chciałam pisać, że kupiłam Nikusiowi jeszcze jedną grubą zimówkę w kolorze rudym, więc pasuje do zgniłej zieleni i brązów, ale co mi tam, 20zł mogę się jeszcze szarpnąć jak fajne będą , a może kupię 20szt i na allegro po 40zł sprzedam ;-).
geperty tylko przynajmniej odczekaj az promocja w biedronce minie
MamaAntosia
Mamo adrianka3, tu masz odpowiedni watek:
Oddam - Forum BabyBoom
Oddam - Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: