reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Antosiowa, chyba o to, bo ja jej nie widziałam. A jest bombowa :tak: Zazdroszczę, że masz takie cudo. :tak::-D

Geperty, faktycznie Niko ma tych kurtek teraz od koloru do wyboru ;-):-D

A ja wczoraj przeszukiwalam allegro i znalazłam coś fajnego: koszulki, bodziaki z długim i krótkim rękawem i piżamki. Wszystko ma ten sam sprzedawca. Wklejam linki przykładowych tylko ciuszków:
NOWA PIŻAMKA PIZAMA PIZAMKI PIZAMY Z BAWEŁNY 92 (423025754) - Aukcje internetowe Allegro
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 92 CM (431256887) - Aukcje internetowe Allegro

I jest nawet coś takiego ;-)
BODY BODZIAKI "KOCHAM MOJEGO TATĘ" R.92 (423436829) - Aukcje internetowe Allegro
BODY BODZIAKI "KOCHAM MOJĄ MAMĘ" R.80 (428627954) - Aukcje internetowe Allegro

Geperty faktycznie fajna ta kurtka i cena ... szok.
Ja kupiłam julce kurke (rozową czywiscie:-D) na allegro w rozm. 92, ale troszke za duza, najgorzej z rekawami -mega długie, ale na szczescie da sie podwinąc.

Dzięki dziewczyny, też jestem mega zadowolona z zakupów :-), ta kurteczka jest 92 i na zdjęciach Niko ma podwinięte rękawy o jakieś 5 cm, ale są tam wewnętrzne ściągacze więc może tak śmiało chodzić i podszewka nie wystaje, a kurtka musi być zresztą większa, żeby do wiosny starczyła :tak:.

Natalce wszystko z dupska spada:rofl2:

u nas to samo!! dlatego spodnie mamy tylko h&m 'owskie bo tam sa te gumki na guzik i reguluje d maximum:-D:-D
no i dalej ciagniemy roz 86 bo w 92 tonie!!

geperty kurtka rewelacyjna, swietnie pasuje Nikusiowi!! no i cena faktycznie powalajaca!!!:szok::szok:

Monia swietne i mega tanie te ciuszki, ja wlasnie poszukuje pizam musze kupic z dwie takie no i pajacyki polarowe bo maly sie ciagle rozkopuje:sorry2:

my w dalszym ciagu w poszukiwaniu butow, narazie jeszcze sandalki ale jak są deszczowe dni to juz musze adidasy zakladac bo jesiennych zadnych jeszcze brak

Nie Fogia, jeszcze ich nie kupiłam. Ale zamierzam. Bardzo mi się podobają. Teraz obserwuję kurtki jesienne na allegro. Jak przyjdzie wypłata małża to zacznę kupować :tak::-D;-):rofl2: Jak mi przyślą to dam wam znać jak to wygląda :tak:

reklama
Geperty ... Nikuś obkupiony z każdej strony :tak::-), a z tego kombinezonu ... to ja też nie mogę :-D:-D boski jest :-D:-D

A ja się przyznam, że pozazdrościłam tej ślicznej niebieskiej kurteczki Martusi i Nikusiowi :zawstydzona/y:;-) i też Matiemu taką, tylko troszkę inny odcień, w tym tygodniu w H&M kupiłam ... Martusiu ... nie mogłam się powstrzymać :sorry2: sorrki :-D;-)

Do góry