reklama
Antosiowa, chyba o to, bo ja jej nie widziałam. A jest bombowa Zazdroszczę, że masz takie cudo.
Geperty, faktycznie Niko ma tych kurtek teraz od koloru do wyboru ;-)
A ja wczoraj przeszukiwalam allegro i znalazłam coś fajnego: koszulki, bodziaki z długim i krótkim rękawem i piżamki. Wszystko ma ten sam sprzedawca. Wklejam linki przykładowych tylko ciuszków:
NOWA PIŻAMKA PIZAMA PIZAMKI PIZAMY Z BAWEŁNY 92 (423025754) - Aukcje internetowe Allegro
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 92 CM (431256887) - Aukcje internetowe Allegro
I jest nawet coś takiego ;-)
BODY BODZIAKI "KOCHAM MOJEGO TATĘ" R.92 (423436829) - Aukcje internetowe Allegro
BODY BODZIAKI "KOCHAM MOJĄ MAMĘ" R.80 (428627954) - Aukcje internetowe Allegro
Geperty, faktycznie Niko ma tych kurtek teraz od koloru do wyboru ;-)
A ja wczoraj przeszukiwalam allegro i znalazłam coś fajnego: koszulki, bodziaki z długim i krótkim rękawem i piżamki. Wszystko ma ten sam sprzedawca. Wklejam linki przykładowych tylko ciuszków:
NOWA PIŻAMKA PIZAMA PIZAMKI PIZAMY Z BAWEŁNY 92 (423025754) - Aukcje internetowe Allegro
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 92 CM (431256887) - Aukcje internetowe Allegro
I jest nawet coś takiego ;-)
BODY BODZIAKI "KOCHAM MOJEGO TATĘ" R.92 (423436829) - Aukcje internetowe Allegro
BODY BODZIAKI "KOCHAM MOJĄ MAMĘ" R.80 (428627954) - Aukcje internetowe Allegro
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Dzięki dziewczyny, też jestem mega zadowolona z zakupów :-), ta kurteczka jest 92 i na zdjęciach Niko ma podwinięte rękawy o jakieś 5 cm, ale są tam wewnętrzne ściągacze więc może tak śmiało chodzić i podszewka nie wystaje, a kurtka musi być zresztą większa, żeby do wiosny starczyła .
K
konto usuniete
Gość
Natalce wszystko z dupska spada
u nas to samo!! dlatego spodnie mamy tylko h&m 'owskie bo tam sa te gumki na guzik i reguluje d maximum
no i dalej ciagniemy roz 86 bo w 92 tonie!!
geperty kurtka rewelacyjna, swietnie pasuje Nikusiowi!! no i cena faktycznie powalajaca!!!
Monia swietne i mega tanie te ciuszki, ja wlasnie poszukuje pizam musze kupic z dwie takie no i pajacyki polarowe bo maly sie ciagle rozkopuje
my w dalszym ciagu w poszukiwaniu butow, narazie jeszcze sandalki ale jak są deszczowe dni to juz musze adidasy zakladac bo jesiennych zadnych jeszcze brak
F
fogia
Gość
Moniuś kupowałaś może te piżamki? Ciekawa jestem jak one wyglądają w rzeczywistości.
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Geperty ... Nikuś obkupiony z każdej strony :-), a z tego kombinezonu ... to ja też nie mogę boski jest
A ja się przyznam, że pozazdrościłam tej ślicznej niebieskiej kurteczki Martusi i Nikusiowi ;-) i też Matiemu taką, tylko troszkę inny odcień, w tym tygodniu w H&M kupiłam ... Martusiu ... nie mogłam się powstrzymać sorrki ;-)
A ja się przyznam, że pozazdrościłam tej ślicznej niebieskiej kurteczki Martusi i Nikusiowi ;-) i też Matiemu taką, tylko troszkę inny odcień, w tym tygodniu w H&M kupiłam ... Martusiu ... nie mogłam się powstrzymać sorrki ;-)
Podziel się: