reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
bój się bój!!:evil::evil::evil::ninja2::ninja2::ninja2:
i tu sie nie ma z czego śmiać kochana!!! jeszcze jeden taki numer i się przejadę do tego całego Trójmiasta!!!!!!:wściekła/y:

Martuchaa fajna ta kurtka H&M, Nikuś też ma wiatrówkę tej firmy w rozm 86, jest akurat na teraz :tak:, kupiłam na wiosnę używaną, ale wygląda jak nówka :tak:, a to moje łupy i mój mały model:

Przeciwdeszczowa (z wierzchu gumowa, naprawdę nieprzemakalna :tak:) 6,80zł :-p

A to lekka kurteczka za 20zł :-) (ale kupiona już dawno)

Sztruksy early days za 6zł :-D

Dodam tylko, że kupowałam w lumpku, więc za przesyłkę nic nie płaciłam :-p:-).

Kasia super zakupy, ja wlasnie szukam czegos takiego jak ta pierwsza kurteczka - typowo na deszcze:tak:
a Nikus jaki model - nie wierze normalnie:-D:-D u nas by to w zyciu nie przeszlo(dlatego tak malo mam fot Nika:dry:)
a na tej fotce przy aucie ma taka brazowa bluze od dresu, moj ma identyko dres tylko blekitny(ten z h&m):tak:

Antosiowa, Geperty fajne zakupki porobiłyscie. Ja sie własnie zastanawiam jaką kurtke zimową kupić na 86 czy 92 :confused:, wydaje mi sie ze 92 moze byc jednak za duza.
Ale wiecie co Wy juz kupujecie zimowe rzeczy, a ja wczoraj jeszcze kupowałam Julce sandały bo z obecnych palec juz jej wychodzi, amy jeszcze na miesiac potrzebujemy dobre:-D

Fajne te Wasze kurtale.

My naszczescie kutrke mamy jak juz pisalam, ale niestety (albo stety, bo uwielbiam kupowac male ciuszki) zakupki nas nie omina i juz sie wlasnie umowilam z kumpela na srode na buszowanie po naszym lumpku.

Ciotka Robertowi przywiozla ciuszki, ale niestety nie na teraz. Koszulki z krotkim rekawkiem i krotkie spodenki, ale w rozmiarze 92-98, wiec poczekaja do przyszlego lata. Schowam do szafy i niech leza. Jesc nie wolaja. :-D
Kupila mu tez body, bo ja prosilam, ma 6szt w rozmiarze 92 i 4 w rozmiarze 98, bo u nas ciezko juz o takie wieksze, jak sa to tylko w firmowych sklepach i drogie, a u nich sa sporo tansze na wyprzedazach. :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny.
Martuchaa to też jest cały dres, ale jakoś ja w spodniach dresowych z nim na dwór nie wychodzę :sorry2:.
A to mój dzisiejszy zakup, zapłaciłam całe 2zł :szok:, teraz to deszcz nam nie straszny :-D.

A to jest kombinezon który dostałam wczoraj, trochę zniewieściały i klaunowaty :baffled::-D i choć do sklepu albo na spacer go na pewno tak nie ubiorę :no:, to do lasu albo na zabawy u teściowej w ogródku jak znalazł :tak:. Lubię mieć ubrania, których nie jest mi szkoda :-D.

Do góry