reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

hehehe tikuś bedzie nam bardzo milo miec brata blizniaka na drugim koncu polski:-D:-D:-D:-D dawaj fotę, ja niestety mialam do wyboru tylko ten kolorek ale bardzo mi sie podobal i odrazu bralam:-D:-D

reklama
Martusiu ... ufff ... kamień z serca ;-), że nam to dublownie ciuszków wybaczyłaś :-D:-D. No mi się kolory tej Waszej bardzo podobają :tak:, ale w Czeladzi w H&M nie było wyboru, więc wzięłam taki, jaki był :tak:

... a że babcie sponsorowały nasze zakupy :-):tak:... to się jeszcze pochwalę ;-) kupiliśmy bluzę (była promocja -50%)

i bluzkę z Zygzakiem Mac Queen'em (Martuś ... tym razem inną niż ma Niki ;-):-D) i spodnie dżinsowe

Tika, ale śliczności:tak:. Bluza cudowna, ile kosztowała po tej przecenie? Jak byliśmy ostatnio to nie widziałam takich:-(. I dżinsy świetne, takie dorosłe;-).
Dziewczyny, a te kurteczki to zimowe czy raczej na jesień?

Antosiowa ... bluza po przecenie 34 zł i był cały taki duży wieszak z przecenionymi ciuszkami, ale to było już na końcu sklepu i ..... wytrzymałości Matiego :-D:dry:, więc byłam zła ;-),bo mi się już nie udało poprzeglądać tego, co tam jeszcze wisiało ... gdyż małż i syn wprowadzili mnie w niezłego stresa :wściekła/y::wściekła/y: ... faceci i zakupy ... normalnie to jakaś pomyłka :-D;-)

A te kurtki mają w środku polarek, więc myślę, że na taką lżejszą zimę się nadają, ale jak przyjdą większe mrozy to chyba nie wystarczą :confused: ... jak sądzisz Martuś?

A no widzisz Tikuś, ja też zawsze zakupy robię w biegu przez tych moich Panów:wściekła/y: i zwyczajnie mogłam przeoczyć:sorry2:. O ile ten stary da sie jeszcze przywołać do porządku, to ten młodszy ma mnie serdecznie gdzieś, więc ogladamy w biegu, przymierzamy (lub nie) w biegu i uciekamy jak najszybciej:-p.

tika zakupy swietne - kurcze cudenka normalnie no i wasza kurtka mi sie bardzie podoba - po polowie zimy robimy zamiane:-D:-D:-D bluza swietna a juz widze Matiego w tych jeansach i koszulce - ehhh model nasz kochany:-)
cuda widac ze zakupy udane, jak ja tesknie za h&m buuu:sorry2:
tika a powiedz mi te spodnie maja te gumki w srodku? bo ja Wojtka wyslalam do h&mu w cardiff po spodnie(bo ma na miejscu)i on twierdzi ze zadnych nie widzial z rozmiaru 1,5 - 2 lat, tylko 12-18...a ty jakie bralas?

co do kurteczki my jej uzywalismy w zeszla zime, byla ok i wlasnie super sie sprawdzala przy grubszych swterach bo nie byl taki napakowany, no ale na te polskie mega mrozy to juz cos cieplejszego... jednakze w uk ją kupowalam jako zimowa(na tamtejsza jesien - zime) i skoro w tym roku zimy ma nie byc to mysle ze sie swietnie sprawdzi:tak:

Super te kurteczki. Zreszta reszta ciuszkow tez. Fajnie tak czasem Babcie na zakupy zabrac. :-D

A co do zimy to ja slyszalam, ze wlasnie w tym roku ma byc calkiem mrozna. :dry:

Tika zakupy super, bluza w paseczki czadowa :tak:.
Antosiowa, nie martw się, Nikusia kurtka też gruba zimówka, bo słyszałam, że w tym roku mamy mieć dość zimną zimę :tak:.

reklama
Do góry