reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Haha ... Antosiowa u nas wygląda to tak samo :-D:-D;-)

Aph ... nie no babcie z nami nie były, one tylko sponsorowały :-D, z 2 babciami to już bym się w ogóle na tych zakupach wykończyła, nie nie to by nie przeszło :-D:-D:rofl2:

Martuś ... te dżinsy mają w środku te gumki ściągające :tak:, a kupowałam rozmiar 92 cm 1,5-2 lata.
No i mam nadzieję, że ta zima będzie jednak lekka, choćby ze względu na tą kurtkę :-D:-D;-)

reklama
Ja też slyszałam, że zima ma być mroźna. Więc chyba jednak lepiej się zaopatrzyć w coś cieplejszego. Kupujecie jakieś kombinezony dwuczęściowe czy nie?

Jak znam życię, będzie mroźno i mało śniegu.
Podobno jak jest dużo os to będzie ostra. U nas całe roje os.
A jeśli chodzi o kurtki to ja nie mam jeszcze wcale.

ja mam jakis kombinezon w uk, chyba na ten wiek wiec w razie czego wezme tamten:sorry2:

no i tez z was nie moge normalnie:-D:-D:-D:-D
ja jestem po środku bo w sumie chce lekką zime mniej ciuchów do kupowania ale chcialabym tez zeby Niko zobaczyl snieg i pojezdzil na sankach bo w ciazy mialam zime w uk czyli jesien a w zeszlym roku(co tez zapowiadali mrożną:sorry2::-p) widzialyscie jak bylo:rofl2:

... ja tu zaraz padnę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Radzę Wam się zaopatrzyć w ciepłe kurtki:crazy:... my w razie czego będziemy śmigać w jesiennej:-p:-D:rofl2:
Ja też slyszałam, że zima ma być mroźna. Więc chyba jednak lepiej się zaopatrzyć w coś cieplejszego. Kupujecie jakieś kombinezony dwuczęściowe czy nie?
Gdybym teraz kupowała nowe to pewnie bym kupiła kombinezon dwuczęściowy, ale że kupiłam tą kurteczke na allegro, to dokupię tylko jakieś ocieplane spodnie:tak:.

reklama
Moniu ja jeszcze planuję kupić kombinezon dwuczęściowy w kolorach pasujących do alaski którą kupiłam, tak żeby mógł nosić spodnie ocieplane do obydwu kurtek :tak:.

Do góry