reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ostatnia edycja:
reklama
geperty :-D:-D:-D:-D:-D normalnie rozwalilas mnie teraz!! wyglada zajefajnie dokladnie jak ten z tego programu co pisze aaga ... kurcze az cofalam dwa razy zeby jeszcze raz go obejrzec:-D:-D:-D chyba wrzuce na tapete:-D:-D:-D

a kalosze fajne gdyby nie te pajaki:baffled:(moja fobia jest wszedzie :sorry2:)

Jak możecie tak wyśmiewać się z Nikusia :szok:, przecież to najnowszy krzyk mody!!! :-p;-):laugh2:. Ale jak szedł przez przedpokój, a ja z małżem w kuchni byliśmyś, to oboje padliśmy ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D, normalnie lepiej niż komedia :-D:-D:-D.

Geperty :-D:-D:-D przystojniak z tego Waszego Nikusia. :tak::-D:-D

Antosiowa no faktycznie nie duzo, ale ja i tak mam taniej bo za darmo. :-p Ciotka kupila, jest chrzestna, wiec niech kupi 2 razy do roku cos chrzesniakowi. ;-) A tak serio, to nie moge narzekac, bo co przyjezdza, to zawsze mu jakies ciuszki poprzywozi, no i przewaznie sie pyta co potrzebuje i na jaki rozmiar, wiec mamy troche luzu z ciuszkami. :tak:

Ja niestety nie mogę obejrzeć zakupu Antosiowej :no: Mogę prosić jeszcze raz o fotkę lub linka?

Pozostałe zakupy są rewelacyjne.

Ja też muszę wybrać się na zakupy dla synka. I przewertować allegro :-D:-D:-D
Antosiowa, dzięki za te bodziaki. Są extra. Chyba się skuszę :tak::-D:-D:-D

Też miałam podać ten link, ale mnie ubiegłaś :dry:;-):-D.

A ja dzisiaj w tesco kupiłam 7-pack bodów z krótkim rękawem za 29zł :-), polecam tylko ciężko dostać w rozmiarze 18-24, ja wzięłam ostatnie, a innych rozmiarówek było mnóstwo :dry:. Natomiast w carrefourze dorwałam super kurtkę zimową, wyprzedaż z zeszłego roku i akurat w tym fasonie była jedna sztuka i rozmiar 92, więc przypasowało jak nigdy, a kosztowała tylko 30zł :szok:.

Załączniki

• P1050996.JPG
    P1050996.JPG
    93,6 KB · Wyświetleń: 30
  • P1050997.JPG
    P1050997.JPG
    95,6 KB · Wyświetleń: 30
  • P1050998.JPG
    P1050998.JPG
    112,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry