reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

właśnie przeglądam zabawki nad morze żeby Nikuś nie nudził się na plaży i znalazłam kółko o które aaga pytałaś
KOŁO, KÓŁKO DO NAUKI PŁYWANIA INTEX OD SS GW (362152017) - Aukcje internetowe Allegro

ja chyba biore coś takiego BASEN TĘCZA - MUCHOMOREK INTEX Najtaniej od SS!! (361432772) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze myśle o namiocie:-p

śliczny namiot * 11 WZORÓW !!! * nowy * HIT !!! (363948957) - Aukcje internetowe Allegro

i oczywiście nowy zestaw wiaderko,łopatka itd. bo wszystko zgubione:dry:

reklama
geperty wlasnie to kolko tez mialam do wyboru jak kupowalam nasze ale zdecydowalam sie na okragle bo dala je nam wyprobowac jedna laska na basenie i bylo ok:-p

Martuchaa mam ten basen - grzybek, jak zauważyłaś wcześniej może na fotkach - w Emilki pokoju póki co służy do zabawy. Ale bardzo fajny!

Lorien wiedziałam że skądś go znam:-p chyba nawet pisałam u ciebie że fajny - albo miałam napisać:-D:-D

Basen muchomorek ... jak dla mnie ... rewelacja :tak::-), na pewno będzie miał z niego Niki frajdę ... a Emi już ma :-D:tak:

oczywiscie nie moge zobaczyc w pracy tych aukcji allegro:angry:. Wiem jednak o jakie kółka chodzi i Tobie Martucha i Tobie Geperty i ja sie raczej zdecyduje na to orągłe bo wydaje mi sie fajniejsze i chyba bede musiała zamówic na allegro bo nigdzie w sklepie nie widzialam chyba ze zapytam jeszcze u nas na basenie. BAsenik Julce kupiłam kiedys w tesco taki normalny okrągły bo zależało mi zeby był w miare możliwości duzy (średnica chyba 120 cm), ale ten muchomorek mi sie podoba tyle że malutki, a namiotu nie widze i nie wiem za bardzo o jaki chodzi (tzn. domyslam sie). Co do namiotów jeszcze to ja chce kupic Julce takie coś namiot domek + wigwam + rura i to wszystko połączone, jest tego masa na allegro i wydaje mi sie dośc fajne do zabawy i ysle ze moja mała bedzie zadowolona

Aga no właśnie chciałam kupić to dziewczynkom na dzień dziecka i miałaby u moich rodziców w ogrodzie ale moja mama kupiła im jakiś namiocik :angry::angry::angry::angry:........ja wiem , że darowanemu koniowi itd...............ale to wydaje mi sie o wiele fajniejsze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poza tym nie mam teraz pomysłu na prezent :rofl2:;-):-):sorry2:

reklama
no ja własnie tez mysle o tym pod kątem dnia dziecka, ale musze chyba zamowic na allegro bo w sklepach nie ma, tego typu zabawki dopiero w czerwcu maja byc

Do góry