reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

aaga a i tak taniej to na allegro wychodzi - nawet z przesyłką -co prawda ja chyba zapłaciłam tylko z 5zł drożej ale może dlatego że w sklepie nad basenem kupowałam a tak takie ceny że szok:szok:
w tesco byłam patrzeć za zabawkami do wody ale tak jak piszesz jeszcze mało i bez rewelacji:no:

reklama
Mam prawie taki sam tylko z innj firmy i rzeczywiscie jest super nie kapie ma miekki ustnik i jak Hubcio sie bawi nim to nic nie wylatuje.

faktycznie fajny, też kupie jak znaje gdzieś u nas:-)
a jak się myje? bo miałam jeden ze słomką i zawsze jakiś osad mi się tam zbierał:wściekła/y::wściekła/y:

Martucha w zmywarce. Mnie nic nie zostaje;-);-);-);-);-);-)

A ja mam taki bidon a nie mam zmywarki:wściekła/y:. I tą słomkę ciężkojest umyć. Poza tym na początku był niekapkiem, ale jak Hania opanowała sztukę picia z niego i zabawę słomką to nie wiem, jakim cudem wytwarzała tam ciśnienie i picie samo wypływało ze słomki:wściekła/y:. Także leży nieużywany a ja jestem wierna kubkowi z ustnikiem, też niekapkowi:tak:.

Martuchaa ten basen muchomorek jest o ofercie Makro po 24,39zł, a ja tam jadę na zakupy dziś popołudniu lub jutro,więc jak chcesz to ci kupię i wyślę pocztą, a ty mi przelejesz kaskę, daj znać czy jesteś zainteresowana, zawsze to parę złotych zaoszczędzone ;-):-D

geperty wielkie dzięki że o mnie pomyślałaś ale już go zamówiłam:tak: dzisiaj przyszedł,wpłacałam w poniedziałek bo zależało mi żeby doszedł w tym tygodniu przed naszym wyjazdem;-)
ale jeszcze raz dzięki - miło mi niezmiernie:-)
a z przesyłką wyszedł mi 42zł:sorry2:

reklama
Do góry