reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

i za to ci chwała;-)

a basenik jest świetny, oczywiście napompowaliśmy w domu i Niko nie chciał wyjść z niego:szok::szok: mam tylko nadzieję że nie pęknie i dobrze spełni swoja funkcje:rofl2:

reklama
A ja właśnie dokonuje zakupu rowerka dla Emilki identyczny w sklepie bez prowadnika kosztował 260 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no więc niestety kupujemy przez allegro :sorry2:
w ogóle kupiłam tylko drewniane puzzle :angry::angry::angry::angry::angry: zero fajnych zabawek
zero butów a jak coś nam się spodobało to rozmiaru nie było :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie załamana jestem :baffled: to nasz przyszły rowerek 2 tygodnie temu był 10 zł tańszy :-p
ROWEREK BRIGHT Z PROWADNIKIEM 12cal 2-5lat Promocj (369128948) - Aukcje internetowe Allegro

tynia a ty zdążyłaś kupić ten tańszy??:-D:-D
rowerek pierwsza klasa - w końcu to bmx- sama miałam podobny jak sprzedaliśmy wigry3:-)

Tynka rowerek wypas!
Też mnie ostatnio pociągnęło na allegro i nic nie znalazłam z zabawek, a chciałam dzieciakom prezenty zrobić na DD.

Martuchaa basenik sprawdza się u mnie super, przeszedł już baaaardzo wiele, tyle tylko że te drobne części słabo się pompuje, ale to żaden kłopot.
Na początku Emi się go bala, ale miała wtedy 10 m-cy

no ja właśnie do tej pory nie mam ani roweru ani butów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bylismy w reserved , smyku, i chicco ..................porażka nie kupie jej butów za 90 zł a i nawet więcej na 2 miesiące :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: a jak było coś w rozsądnej cenie to sztywna podeszwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dosłownie jak w butach narciarskich :angry::angry::angry::angry: podobały mi sie buty w BOTI ale nie mieli rozmiaru w CCC nic ciekawego a w Deichmanie ...........zero wyboru :angry::angry::angry::angry: normalnie będzie chodziła w kozakach :sorry2::baffled:

zawsze tak jest ze jak czegos potrzebujemy to albo fason nie taki, albo kolor, albo rozmiar natomiast jak nie jest to nam potrzebne to wszedzie towaru masa. Ja tez sie zjezdziłam za sandałkami dla Julki i wkoncu kupilam w niedziele w CCC, a chodzilam za nimi chyba ze 3 tygodnie.

My dziś dalej na poszukiwanie butów i jedziemy po rowerek do sklepu :tak: znalazłam na allegro sklep w warszawie i maja właśnie ten co chce:rofl2: oby sie udało :sorry2:

Co do CCC to do rozm. 21 mieli super wybór i fajne buty ale powyżej to już masakra :wściekła/y: w sobotę jedziemy na piknik rodzinny do Pawła do firmy i nie chce by Emila śmigała cały dzień w adidasach:baffled:

tynka, ja byłam wczoraj w ccc w arkadii - sporo bucików było dla dziewczynek, w dobrej cenie (40zł minus 30%). kupiłam Filowi jedne, ale masakra byłą z mierzeniem, darł się jak wariat

reklama
Już mamy sandałki :tak: kupiliśmy na bazarku :-) za 25 zł z dobrze zginającą sie palcach podeszwą a nie tą sztywną lub zginającą sie w pół buta co była w sklepach :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: no a teraz właśnie dokonuję zakupu rowerka :-p

Do góry