reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Udało mi się kupić Witkowi sandałki i butki. Co prawda te buty nie są do końca takie jakie chciałam, ale nie miałam innego wyjścia :no: A teściowa w lumpie wyszukała wnukowi kurteczkę dwustronną. Ma co prawda na metce rozmiar 6-12 miesięcy, ale Witkowi jest nawet jeszcze ciut przyduża :szok::-D:rofl2:

reklama
Dziewczyny super zakupki zrobiłyście :tak::-)

My pojechaliśmy dzisiaj z zamiarem kupienia Matiemu sandałków, Geperty chciałam kupić w CCC takie jak Ty ... ale ... oczywiście u nas nie było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, więc kupiliśmy Matiemu narazie przejściowe w Deichmanie, żeby mu się nóżki nie przegrzewały w tych, co teraz chodzi ... normalnie następnym razem jak nie będzie chłopięcych sandałów :angry::angry::angry: to kupię mu ... różowe :crazy::-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_0506.jpg
    IMG_0506.jpg
    116,5 KB · Wyświetleń: 20
  • IMG_0504.jpg
    IMG_0504.jpg
    87,9 KB · Wyświetleń: 18
geperty trupia czacha jest na czasie:-) teraz jest styl na rocka i jest na połowie rzeczy z h&m:-D:-D:-D
:sorry2:
O tak, my mamy na skarpetkach:tak::-D.
Kupiłam dzisiaj Antosiowi sandałki, ale nie wiem, czy ich nie wymienić:baffled:. Wzięłam mu z paseczkiem na pięcie zamiast tego usztywnianego zapiętka i obawiam się, że będzie wykrzywiał nóżki:sorry2:. Z drugiej strony, te wszystkie buciki z usztywniana piętą są tak zabudowane, że tylko paluszki są gołe i na upały nie bardzo się nadają. I już sama nie wiem, czy dobrze zrobiłam:zawstydzona/y:. Widzę, że Wy kupiłyście z zabudowana piętką, ale te Twoje Geperty, nie są tak bardzo zabudowane po bokach. A u nas taki wybór, że szlak mnie trafia:wściekła/y:.
Nie chciało mi sie robić fotki, więc zapożyczyłam z allegro:-p

Załączniki

• 364513352.jpg
    364513352.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 21
Antosiowa ... śliczne te sandałki :tak::tak:, ja jak będę kupować sandałki tzn. jak w końcu znajdę ... to też nie będę kupowała jakichś strasznie zabudowanych ... właśnie te ktłóre kupiła Geperty mi się bardzo podobają ... a dzisiaj nic innego nie znalazłam więc wzięliśmy te zabudowane ... ale na upały one się na pewno nie nadają :no:

Aha ... no i ja bym na Twoim miejscu nie wymieniała :-)

Antosiowa, ja też bym nie wymieniała. Ja kupiłam Hani w lumpeksie jakiś czas temu sandałki, pokazywałam chyba zdjęcie, i one też nie są jakoś bardzo zabudowane, choć w sumie nie na paseczku tylko.. Ale Na Twoim miejscu stanowczo bym nie wymieniała:-p:-D.

Ale super zakupy:tak:
Jak ja zazdroszczę .....................musimy kupić Emilce sandałki :sorry2: Już tak kupuję od kilku dni i wybrać sie do sklepu nie mogę :sorry2::baffled: dlatego nie chodzimy do piaskownicy;-) tylko jeździmy do znajomych na działkę i tam dziewczynki mogą sobie pobiegać na bosaka po trawie :tak: wczoraj tak kursowały od 11 do 19:30 :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zła jestem bo Natalka ma większą stopę niż Emilka w jej wieku :angry::angry::angry::angry::angry::angry: i moje obuwnicze prognozy się nie sprawdzają:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
W marcu kupiłam jej w Bydgoszczy takie adidaski zabudowane ale po bokach mają " wywietrzniki " ;-):-p coś jak sandały :sorry2: no i wtedy były jej za duże a teraz ledwo noga wchodzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a te półbuty z reserved niebieskie miała ubrane tylko raz :sorry2:

reklama
Kobietki super zakupki zrobiłyście:tak:
kupiliśmy Matiemu narazie przejściowe w Deichmanie, żeby mu się nóżki nie przegrzewały w tych, co teraz chodzi ... normalnie następnym razem jak nie będzie chłopięcych sandałów :angry::angry::angry: to kupię mu ... różowe :crazy::-D:-D:-D
Tika byłam w Deichmanie przedwczoraj w Sarnim Stoku i zła byłam, bo tyle ładnych chłopięcych sandałków, a dla dziewczynki mały wybór, a jak już to cena!!!!!!
Kupiłam ładne, ale ile się uszukałam.

Do góry