reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Dziewczyny super zakupki zrobiłyście :-)
My pojechaliśmy dzisiaj z zamiarem kupienia Matiemu sandałków, Geperty chciałam kupić w CCC takie jak Ty ... ale ... oczywiście u nas nie było , więc kupiliśmy Matiemu narazie przejściowe w Deichmanie, żeby mu się nóżki nie przegrzewały w tych, co teraz chodzi ... normalnie następnym razem jak nie będzie chłopięcych sandałów to kupię mu ... różowe
My pojechaliśmy dzisiaj z zamiarem kupienia Matiemu sandałków, Geperty chciałam kupić w CCC takie jak Ty ... ale ... oczywiście u nas nie było , więc kupiliśmy Matiemu narazie przejściowe w Deichmanie, żeby mu się nóżki nie przegrzewały w tych, co teraz chodzi ... normalnie następnym razem jak nie będzie chłopięcych sandałów to kupię mu ... różowe
Załączniki
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
O tak, my mamy na skarpetkach.geperty trupia czacha jest na czasie:-) teraz jest styl na rocka i jest na połowie rzeczy z h&m
Kupiłam dzisiaj Antosiowi sandałki, ale nie wiem, czy ich nie wymienić. Wzięłam mu z paseczkiem na pięcie zamiast tego usztywnianego zapiętka i obawiam się, że będzie wykrzywiał nóżki. Z drugiej strony, te wszystkie buciki z usztywniana piętą są tak zabudowane, że tylko paluszki są gołe i na upały nie bardzo się nadają. I już sama nie wiem, czy dobrze zrobiłam. Widzę, że Wy kupiłyście z zabudowana piętką, ale te Twoje Geperty, nie są tak bardzo zabudowane po bokach. A u nas taki wybór, że szlak mnie trafia.
Nie chciało mi sie robić fotki, więc zapożyczyłam z allegro
Załączniki
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antosiowa ... śliczne te sandałki , ja jak będę kupować sandałki tzn. jak w końcu znajdę ... to też nie będę kupowała jakichś strasznie zabudowanych ... właśnie te ktłóre kupiła Geperty mi się bardzo podobają ... a dzisiaj nic innego nie znalazłam więc wzięliśmy te zabudowane ... ale na upały one się na pewno nie nadają
Aha ... no i ja bym na Twoim miejscu nie wymieniała :-)
Aha ... no i ja bym na Twoim miejscu nie wymieniała :-)
MamaAntosia
No to mamy jeden głos "za"Aha ... no i ja bym na Twoim miejscu nie wymieniała :-)
Poobserwuję go dzisiaj trochę, jak mu sie w tych butkach chodzi i zobaczę
T
tynka
Gość
Dwa ;-)
MamaAntosia
Mucias graciasDwa ;-)
A
ania_zywa
Gość
Antosiowa, ja też bym nie wymieniała. Ja kupiłam Hani w lumpeksie jakiś czas temu sandałki, pokazywałam chyba zdjęcie, i one też nie są jakoś bardzo zabudowane, choć w sumie nie na paseczku tylko.. Ale Na Twoim miejscu stanowczo bym nie wymieniała.
T
tynka
Gość
Ale super zakupy
Jak ja zazdroszczę .....................musimy kupić Emilce sandałki Już tak kupuję od kilku dni i wybrać sie do sklepu nie mogę dlatego nie chodzimy do piaskownicy;-) tylko jeździmy do znajomych na działkę i tam dziewczynki mogą sobie pobiegać na bosaka po trawie wczoraj tak kursowały od 11 do 19:30
Zła jestem bo Natalka ma większą stopę niż Emilka w jej wieku i moje obuwnicze prognozy się nie sprawdzają
W marcu kupiłam jej w Bydgoszczy takie adidaski zabudowane ale po bokach mają " wywietrzniki " ;-) coś jak sandały no i wtedy były jej za duże a teraz ledwo noga wchodzi
a te półbuty z reserved niebieskie miała ubrane tylko raz
Jak ja zazdroszczę .....................musimy kupić Emilce sandałki Już tak kupuję od kilku dni i wybrać sie do sklepu nie mogę dlatego nie chodzimy do piaskownicy;-) tylko jeździmy do znajomych na działkę i tam dziewczynki mogą sobie pobiegać na bosaka po trawie wczoraj tak kursowały od 11 do 19:30
Zła jestem bo Natalka ma większą stopę niż Emilka w jej wieku i moje obuwnicze prognozy się nie sprawdzają
W marcu kupiłam jej w Bydgoszczy takie adidaski zabudowane ale po bokach mają " wywietrzniki " ;-) coś jak sandały no i wtedy były jej za duże a teraz ledwo noga wchodzi
a te półbuty z reserved niebieskie miała ubrane tylko raz
reklama
Kobietki super zakupki zrobiłyście
Kupiłam ładne, ale ile się uszukałam.
Tika byłam w Deichmanie przedwczoraj w Sarnim Stoku i zła byłam, bo tyle ładnych chłopięcych sandałków, a dla dziewczynki mały wybór, a jak już to cena!!!!!!kupiliśmy Matiemu narazie przejściowe w Deichmanie, żeby mu się nóżki nie przegrzewały w tych, co teraz chodzi ... normalnie następnym razem jak nie będzie chłopięcych sandałów to kupię mu ... różowe
Kupiłam ładne, ale ile się uszukałam.
Podziel się: