reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Kobietki super zakupki zrobiłyście:tak:

Tika byłam w Deichmanie przedwczoraj w Sarnim Stoku i zła byłam, bo tyle ładnych chłopięcych sandałków, a dla dziewczynki mały wybór, a jak już to cena!!!!!!
Kupiłam ładne, ale ile się uszukałam.

... no a ja właśnie tam wczoraj odniosłam zupełnie inne wrażenie ;-) ... widziałam całą masę różowych bucików, a chłopięcych tylko kilka sztuk :-D:-D:-D:-D:-D ... tzn. może w tych większych rozmiarach był duży wybór, nie wiem, bo na nie nawet nie zaglądałam ... ja znalazłam tylko 2 pary w rozmiarze 22 dla Matiego ... takie granatowe sandałki i te co kupiliśmy ... te sandałki miały bardzo twardą podeszwę, więc się nie zdecydowaliśmy :blink:
... aha no i ja brałam pod uwagę też kolor :sorry2:... nam pasują tylko beżowe, granatowe lub niebieskie ... a to zawęża zawsze krąg moich poszukiwań :-D:-D;-)

reklama
Tika Śliczne sandałki :tak::-D

Antosiowa Twoje sandałki też są ładne.

Ja nie wiem dokładnie jak to jest, ale kiedyś słyszałam, że dzieci powinny chodzić w bucikach powyżej kostki nawet do dwóch lat. Ale czy to prawda to nie jestem pewna. Ja na pewno muszę Witkowi zakładać takie buciki, bo on jeszcze trochę niepewnie stawia stopę, a nie chcę by powykręcał sobie nóżki.

My mamy jutro wizytę u ortopedy ... to zapytam jak to jest z tymi butkami powyżej kostki :tak:, ale Monia na pewno masz rację, że w przypadku Witusia takie butki są jeszcze konieczne :tak:.

Te mamy co potrzebuja butów dla chłopca to zapraszam do mnie, właścicielka sklepu ma syna i jest dużo butów chłopięcych
W piątek byłam na zakupach chciałam sandały dla Julki i nic nie kupiłam:wściekła/y:

aaga ja chyba się skusze bo szukam i nic nie mogę znaleźć:dry:
tika mam podobnie jak ty i też tylko niektóre kolory mi odpowiadają:-D:-D

dziewczynki odradzam te nowe pieluchy pampersa sleep&play:crazy::wściekła/y::wściekła/y: dopiero co założyłam a już mu się worek zrobił:no::angry::angry:

reklama
A ja się wkurzyłam na te buciki gufo przejściowe (zgniłozielone), które kupiłam jakiś miesiąc temu :wściekła/y:. Nikusiowi ciśnie u góry w stópkę, on ma chyba wysokie podbicie, ale wcześniej tego nie zauważyłam :no:, dopiero jak sandały przymierzałam, to w żadne bez regulacji za drugi rzep, nie mogłam mu wcisnąć nogi :no:. A poza tym te buciki wyglądają jak po 5 dzieci, żałuję, że je wzięłam, nie dam się więcej skusić na zamsz :crazy:

Do góry