reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Według mnie Zetpol robi dobre kapcie i najważniejsze, że z certyfikatem "zdrowej stopy", a do tego tanie :laugh2:. Raz się szarpnęłam na Befado 2 x droższe, 28zł chyba dałam, no i wiadomo za 2 miesiące za małe były :-(, a na dodatek, pod koniec noszenia, duże palce w stópkach miał poprzecierane, bo tam szew nachodził na podeszwę :crazy:, więc niby luzu jeszcze trochę miał, ale nosić nie mógł :no:.

reklama
Monika W Deichmanie sa butki na wiazanie. Robert tez ma wysokie podbicie. No i te buciki ostatnio jak bylam kosztowaly 39zl. :tak: Podobne do tych co dziewczyny w Reserved kupowaly.

Niestety u nas nie ma Deichmana :-( Obeszłam wszystkie sklepy z obuwiem dziecięcym i nic nie znalazlam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nikuś nosi kapcie Zetpolu, teraz ma welurowe trochę cieplejsze, ale już mu się robią przymałe, a nowe już "normalne" (tzn. nie z weluru :-p). A to ich zdjęcia:

Witek też ma papcie jak te pierwsze na zdjęciu :-D:rofl2:

Dzięki temu, że jest baaardzo ciepło to Witek wczoraj już miał na spacerze sandałki, bo w tych "starych" pełnych butach było mu już za gorąco, a nieco cieńszych nie udało nam się kupić :baffled::crazy:

A Nikuś dzisiaj biegał na boso :-p(wyrodna matka za mnie), a jutro po sandałki pojedziemy :-)

Kupiliśmy sandałki;-), ale niestety pojawił się odcisk na małej stópce (szew chyba ocierał o stopę):wściekła/y:
Obuwniczo jesteśmy zabezpieczeni i już kilka par poszłó w odstawkę, jako,że Rochul ma coraz większe stopy;-)

Kupiłam dzisiaj Nikusiowi sandałki w CCC :-), ale powiem Wam, że wcale nie było łatwo :no:, większość sandałów Gufo zgina się nie w tym miejscu co trzeba tzn w śródstopiu zamiast pod zgięciem palców :baffled:, inne fasony o wiele bardziej mi się podobały, ale w tych najlepiej Nikuś chodził (a nawet biegał i rozwalał kartony :dry::-D) i podeszwa zginała się tam gdzie trzeba :tak:, tylko po co na dziecięcych bucikach trupia czacha :confused:

Załączniki

• P1050118.JPG
    P1050118.JPG
    92,8 KB · Wyświetleń: 23
  • P1050120.JPG
    P1050120.JPG
    77,6 KB · Wyświetleń: 22
geperty fajne, ja tez dzisiaj jade po sandałki dla Julki (i może dla mnie - tylko nie iwm gdzie kolejne buty wsadze bo juz pólek zaczyna brakowac, najwyżej coś wyzuce:tak:)

Geperty, ładne te sandałki, nie marudź;-). Większość dziecięcych butów ma te wadę, że mają za twardą podeszwę i zginaja sie nie tam, gdzie trzeba. I niby na rynku wybór jest duży, a jak przyjdzie co do czego, to nie ma z czego wybrać:no:. Kupno sandałków jeszcze przed nami:sorry2:

Gepert slicznusie sandalki my jeszcze nie kupilismy choc mam upatrzone ale na razie sa bardzo drogie poczekam az przecenia.;-);-);-)

reklama
Do góry