reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ja mam tylko wykładzinę w sypialni no i teraz u dziewczynek a w dużym pokoju, przedpokoju goły parkiet no a w kuchni terakota.............
Latem dziewczynki biegają w skarpetkach albo na boso a tak to kupowałam Emilce takie kapcie
ŁUCJA SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.23 lemigo (356577783) - Aukcje internetowe Allegro

generalnie moje dziewczyny kapcie noszą średnio godzinę dziennie :angry::angry::angry::angry: a potem śmigają w rajstopkach lub skarpetkach:angry::angry::angry::angry: a ja aj nie mogę tego doprać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Nikuś nosi kapcie Zetpolu, teraz ma welurowe trochę cieplejsze, ale już mu się robią przymałe, a nowe już "normalne" (tzn. nie z weluru :-p). A to ich zdjęcia:

Załączniki

• P1050026.JPG
    P1050026.JPG
    84,3 KB · Wyświetleń: 18
  • P1050027.JPG
    P1050027.JPG
    98,7 KB · Wyświetleń: 22
Moje dziewczynki tez te kapciorki nosiły. Ja osobiście byłam z nich bardzo zadowolona solidnie zrobione i wygodne ;-)

reklama
Do góry