My ostatnio kupiliśmy Witkowi sandalki - rozmiar 20. Chcemy mu jeszcze kupić takie pełniejsze butki, ale nie mogę nic dostać. To znaczy butki powyżej kostki są (muszę jeszcze takie synkowi kupić, bo on nadal jest na etapie nauki chodzenia) ale Witek ma tak wysokie podbicie, że nic mu nie mogę na nogę wcisnąć Noga blokuje się w połowie Jedyne jak na razie buty które udało mu się włożyć były z Bartka za 126 zł Tylko kogoś porąbało Przecież butki u takich dzici starczają na dwa miesiące albo ciut krócej lub dłużej, a pieniądze są olbrzymie
reklama
T
tynka
Gość
Właśnie dlatego takie olbrzymie pieniądze bo producenci zdają sobie sprawę ze musisz dziecku buty kupić i windują ceny
a my wczoraj kupiliśmy Natalce nowe kapcie i mam bunt na pokładzie nie chce ich nosić ryk nie z tej ziemi normalnie dramat jakich mało...........więc dalej śmiga w starych podartych kapciorkach
a my wczoraj kupiliśmy Natalce nowe kapcie i mam bunt na pokładzie nie chce ich nosić ryk nie z tej ziemi normalnie dramat jakich mało...........więc dalej śmiga w starych podartych kapciorkach
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
kiedyś banana mierzyła suwmiarką
i której banan był większy?
K
konto usuniete
Gość
z tymi cenami to faktycznie przesadzają tym bardziej że nie są adekwantne do zarobków
w uk kupowałam mu buty za grosze a tutaj jakbym miała się utrzyamać i kupic buty to bym nie wyrobiła
w uk kupowałam mu buty za grosze a tutaj jakbym miała się utrzyamać i kupic buty to bym nie wyrobiła
Właśnie też dziś założyłam Emilce nowe papcie, no i ryk taki, stare dużo lepsze, a takie wyślizgane, że co krok się kopyrta. Teraz ma ubrane nowe, ale co na nie popatrzy, to wrzaska my wczoraj kupiliśmy Natalce nowe kapcie i mam bunt na pokładzie nie chce ich nosić ryk nie z tej ziemi normalnie dramat jakich mało...........więc dalej śmiga w starych podartych kapciorkach
A ceny butów i ciuchów dla dzieci.... koszmar!
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Monika W Deichmanie sa butki na wiazanie. Robert tez ma wysokie podbicie. No i te buciki ostatnio jak bylam kosztowaly 39zl. Podobne do tych co dziewczyny w Reserved kupowaly.
Tynka Robert wogole bez papci chodzi. Ja tez caly czas na boso po mieszkaniu chodze, wiec i On. Daje sobie ubrac i jak wiem, ze ide gdzies gdzie jest chlodniej, bo sa panele, albo kafelki to mu biore kapcie.
Martucha no niestety, witamy w Polsce zeby dziecku kupic buty, to musisz sobie na nie odlozyc
Tynka Robert wogole bez papci chodzi. Ja tez caly czas na boso po mieszkaniu chodze, wiec i On. Daje sobie ubrac i jak wiem, ze ide gdzies gdzie jest chlodniej, bo sa panele, albo kafelki to mu biore kapcie.
Martucha no niestety, witamy w Polsce zeby dziecku kupic buty, to musisz sobie na nie odlozyc
K
konto usuniete
Gość
Też właśnie chciałam jakieś kapcie kupić nowe, ostatnio Nikuś chodził w tych skarpeatch z podeszwą antypoślizgową ale teraz już za ciepło .... ma takie jedne ale jakoś mu nie podchodzą kapcie też są w deichmanie?
reklama
Podziel się: