reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Tynka, śliczności:tak::tak::tak::tak:. I dominuje mój ulubiony kolor-róż:-D. Dziewczynki napewno bardzo się cieszą, a mama pewnie jeszcze bardziej:rofl2:.

reklama
Świetne ciuszki Tynka :tak:, mi najbardziej podobają się spodenki i koszula z 3 zdjęcia:-)

Tynia ciuszki swietne:tak: i ta swinka pepa,moj sandrunia by siie chyba posikałaze szczescia jak b y miała taka koszulke:tak: ona ja kocha :tak:

wow Tynka:szok: no to sie obkupilas:tak:swietne ubranka;-),dla mnie bomba ta sukieneczka rozowa na 1szym:tak:

Tikus spacerowka bardzo mi sie podoba,a czerwony to taki neutralny kolor nie bedziesz miala problemu jak druga ci sie dziewczynka trafi;-):-D

Tynka ciuszki super. Czy twoje dziewczynki chca tylko chodzic w takich samych ciuszkach ze wszystko kupujesz podwojnie?

dzięki dziewczyny
Co do podwójnych ubranek to najpierw to było moje widzimisię a teraz one miedzy sobą sie kłócą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:............tzn Emila ciągle mówi "to moje " zwłaszcza jak Natalka ubiera coś po Emilce:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Nawet zabawki muszę mieć podwójne a i tak momentami jest meksyk:angry::angry::angry::angry::angry::angry: teraz kupiłam im maskotki Hefalumpa i co ????????? i trzeba mieć właśnie tą którą siostra trzyma w ręce:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
co do bluzeczki i spodenek to była też "męska " wersja ;-)

reklama
wszystkie ubranka są prześliczne, ale tak naj, naj jak dla mnie to spodenki z bluzeczką (zdj. 3). Chetnie kupiłabym jakieś angielskie ciszki weszłam nawet ostatnio na stone nexta, ale do polski niestety nie przysyłają:angry: a szkoda bo mozna kupic fajne ciuszki za niewielkie pieniądze

Do góry