reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

ja mysle,ze wieksz kolderka jest lepsza jesli nie planujesz kupowania dwoch lub spiworka. Co do samego spiworka to tez mam mieszane uczucia. Uszylam wprawdzie jeden dla corki mojej przyjaciolki i ona byla nim zachwycona,ale tylko do momentu kiedy malazaczela sama sie podnosic ( bala sie,ze sie przewroci,bo nozki sa w pewien sposob bardziej skrepowane- tzn. nie iwem jak to wytlumaczyc po prostu zaluzcie sobie worek na nogi i probujcie wstac i pomyslcie,ze pociecha jeszcze nie robi tego dobrze tylko sie chwieje) . W Kanadzie nie zalecaja kolderek zanim dziecko osiagnie 18 miesiecy,ale ja mysle,ze to przesada... trzeba sie kierowac wlasnym zdrowym rozsadkiem.... U nas kolderki do lozeczek sa w rozmiarze 110/ 90. Powiedzialabym,ze jest to bardzo wygodne dla malej dzidzi, ale takiej dobrego wzrostu rocznejto juz bywa za mala...

reklama
wiecie co, tak sobie chodzę po sklepach, po internecie i muszę wam powiedzieć, że od czasu kiedy kupowałam wyprawkę dla Olci wiele rzeczy jest teraz ładniejszych i porządniejszych, ale też wybór przyprawia mnie o zawrót głowy. Te wszystkie materacyki z tego i tamtego, a rożek usztywniony czy nie, a najgorsze to są wózki. Pięć lat temu modny był jakiś wzór czy gadżet przy wózku i wszystkie to miały. Problem był tylko w wyborze koloru, firmy i ceny, a tak naprawdę te wózki niewiele się rózniły. Strasznie skomplikowane to sie porobiło...:no: ja już się gubię.

hmm ja spiworka kupowac nie bede, mam spiworki takie do wozka jak dzidzia bedzie wieksza, mysle ze w lozeczku to na poczatku rozek a potem opatule kocykiem polarowym, cod o kolderki to hmm moze faktycznie lepiej odrazu ta wieksza kupic ? :dry:

i jeszcze butelka (załacznik nie chciał pójsc w poprzedniej wiadomosci:wściekła/y: ). wczoraj kupilam tą mneijsza, wieksza dostałam w prezenie od kolezanki i starsznei mi sie spodobała, wiec postanowilam do kompletu zakupic mniejsza:-)

reklama
Do góry