reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Karlam niestety nie, bo jak już wspomniałam, jeszcze jej nie kupiłam, stara może gdzieś tam leży w zabawkach Oli, bo chyba dorwała ją i leczyła swojej babyborn katarek, ale napewno takiej gruszki nie kupisz w sklepie dla dzieci. Są tylko w aptece.

Kamilala:-D :-D :-D :-D :-D

Elżbietka, jasne, że kilka tygodni nie robi różnicy. poza tym ja nie wiem jak będzie teraz, ale ja pod koniec ciąży z Olą byłam strasznie ociężała i szybko się męczyłam i zakupy nie sprawiały mi takiej przyjemności, więc teraz jest chyba najlepszy czas żeby ta bieganina sprawiała frajdę, a tobie sprawia, no nie? I o to chodzi. ;-)

reklama
Elżbietko, na stadionie taniej niż na allegro i można się targować. Najtaniej na stoiskach od strony ul. Zielenieckiej-u Polaków.
Mają też b. ładne komplety do chrztu (wiem, ze jeszcze wcześnie, ale mozna pooglądać) i dobre cenowo.A wiadomo, że w części tych sklepików dla maluszków to towar jest właśnie ze stadionu. Ale jednak tak ładne i dobre gatunkowo ubranka jak w Smyku czy H&M trudno znaleźć (ja nie znalazłam).

Kamilalal ja od tego goscia kupilam ale te drugie co ma z tymi rozcieciami. Myslalam o tej, ale stwierdzilam, ze z takim rozcieciem to chyba wygodniej bedzie. Wczoraj je dostalam i w sumie chyba dobry wybor jakos latwiej bylo mi cyca wyciagnac niz przez rozciecie na srodku. Tylko wzorki ma takie pstrokate troche, no ale co tam. :-)

a ja bym chciala pizamke i niekoniecznie taka specjalna dla karmiacej mamy, spodnie i koszula najlepiej rozpinana na calej dlugosci :-( nie umiem takiej znalezc na allegro w przystepnej cenie :-( aha mam juz jedna taka pizame ale jest 5 numerow za duza :-( a ja bym chciala taka dopasowana.

Karlam ja tez bym wolala pizamke, ale niewiem co na to lekarze, bo ponoc niewskazane jest. Lepiej jak masz koszule, bo jest przewiew. Jedna taka pizame mam i pewnie ja wezme ze soba, najwyzej oddam Piotrkowi do domu jak nie pozwola. :happy:

reklama
Karlam ja mam dwie takie pidzamki. :tak: ale obie kupione w sklepach. Troche kosztowaly, ale mozna je prać i prac i prać i nic sie z nimi nie robi. Tylko zastanawiam się, bo na poczatek po porodzie wszyscy zalecają "wietrzenie krocza" :baffled: a to trudne w pidżamie ze spodniami, stąd poleca sie koszulki...

Do góry