reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

DZIĘKI!
Ma rogu Lotników i Puławskiej mieszkałam 2 lata...Zrobię sobie wycieczkę! I jeszcze w tym tygodniu. No i zaliczę stadion jutro lub pojutrze.

reklama
Elżbietka - WOW!!! ciuszki rewelacyjne - oj kroi mi się jutro wyjazd na sklepy hehe:tak: fajnie byłoby już wiedzieć co tam za niunia w brzuszku siedzi... :tak:

a ja na alegro znalazlam fajnego sprzedawce od tych wszytskich lozeczkwych spraw :-) no i nareszcie w kolorze i wzorze jaki mi sie najbardziej podoba:-) zaraz zrobie pierwsze zakupy :-) tylko nie wiem czy kupic rozek miekki czy z kokos :-) jak myslicie?

Karlam, ja dostałam rozek od siostry - jest miękki. Czy to dobrze, czy źle okaże się w styczniu. Nie sądze jednak, żeby byl super bardzo przydatny.

W zamian do noszenia maluszka zamierzam zakupic chustę :-)

a tak btw. to... ja już się troche pogubilam w coż to poza ciuszkami należy się zaopatrzyć..
Może - korzystając z wiedzy Elżbietki i doswiadczenia mam-stycznioweczek zrobimy sobie taką listę - ściąge? Żeby np. nie wydawac niepotrzebnie kasy na rzeczy, które finalnie okazuja się nieprzydatne, albo mało przydatne (i mozna z nich spokojnie zrezygnować)?
Wiadomo, że poza rzeczami oczywistymi (lózeczko, posciel - ile kompletów?, pieluszki, wózek etc.) jest jeszcze masa innych mniejszych lub większych drobiazgów..

Co Wy dziewczyny na to?

Karlam bardzo ładne - ale ja jeszcze się nie umiem zdecydować, podobają mi się również te żyrafki ecru. Taki rożek utwardzany chyba lepszy bo stabilniej się dzidzia na nim trzyma chyba :dry: :sorry2: nie wiem - mam też od siostry i jest to chyba ten z kokosem. Link z radami mamuś styczniowych baaaardzo mile widziany dzięki :)

reklama
Do góry