reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ja z kolei nie wiem co mam, a pokój i tak będzie niebieski ... niebieskie ściany i sofa, do tego dużo ciepłych dodatków dywanik, roletka, łóżeczko i pościele, komoda .... itp

reklama
Nasz maluszek tez bedzie z nami w pokoiku, ale za scianka. Wiec bedzie mial torche prywatnosci. Zalezalo mi, zeby ustawic tak zeby mu nie przeszkadzalo, bo w naszym mieszkaniu sie drzwi nie zamukaja, co chwile ktos przychodzi, a pewnie po urodzeniu maluszka bedzie jeszcze wiecej odwiedzajacych. :happy:

poszłam na zakupy doobiadowe, ale nie skończyło się na tym:baffled:
znalazłam po drodze ciucholand dziecięcy i kupiłam śliczny komplecik next (spodnie ogrodniczki i bodziaki), a na bazarku odkryłam komis dziecięcy, wiec tez kupiłam kopmplet next (kaftanik i śpichy) i pajacyk:szok:
ja tyle nakupuje ze pół warszawików małych miało by w czym chodzic. chyba musze pojechac i skopletowac wszytsko co mam na liscie i mocno zamykac oczy na widok dzieciecych sklepów

oto moje dzisiajsze nabytki, w rozmairze 62/68

hej Elzbietko :-)

ja na twoim miejscu bym sie nie zastanawiala, tylko brala to biale lozeczko i komodke. zdecydowanie porzadniej wygladaja i w ogole sa ladniejsze, bardziej oryginalne itp. widzialam je na zywo i gdyby nie to, ze potrzebujemy lozeczka w bardzo ciemnym kolorku czekoladki to bym brala to lozio :-)

ciuszki masz przesliczne - az normalnie zazdroszcze ;-) ja sama jestem na etapie polowania i moj maz mnie juz do domu nie chce z siatkami wpuszczac ;-) autentico, prawie ze sie klocimy o to ;-) (bo mi sie ciagle wydaje, ze moj maluszek bedzie nago fikal, bo nic nie bede miec dla niego ;-) )

a jeszcze chce powiedziec, ze mamy dokladnie te same smoczusie dla naszych Fifkow! tez uspokajajacy i dwa zwykle w kolorze blue z nuka ;-)

buzka!

Ela,
jestem w szoku, że te ciuszki to z komisów! :szok:Ja dzis byłam w ciucholandzie i same szmaty znalazłam. Byłam tez w 2 sklepikach osiedlowych- ceny okropne. Za zwykłe body z długim rękawkiem - 18 zł. Porównując, to już w H&M i Smyku ciuszki są tańsze...
No, musisz mi sprzedać adresy....:tak:

reklama
Do góry