reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
ja laktator już tak trochę niechcący zakupiłam. tzn wcięłam sie do licytacji na allegro i całkiem zapomniałam. a ze nikt nie przebił mojej max ofert, wygrałam aukcje:szok: . no i stałam się posiadaczką ręcznego laktatora medela, w stanie idealnym (ponoć, bo jeszcze przesyłka nie doszła) za 21 zł:-) . jak dojdzie to owiem czy idealny ten stan itd:-)

Ja posiadam laktator po pierwszej ciąży. Mam firmy AVENT, jest to ręczny laktator z nakłatką masującą na pierś!!:happy: Jest super, polecam wszystkim bo naprawde warto wydać troszkę więcej kasy i być zadowolonym.Kosztował mnie 170 zł ale cena była warta rzeczy!!:tak:

dziewczyny, na który zestaw mam sie zdecydowac jak by co? tzn który wam się bardziej podoba? dla mnie chyab drewex, na zdjeciach nie wygląda to tak fajnie,ale na żywo jest naprawde słodki. dodam ze nie widziałam jeszcze zadnej z komód na zywo...

zestaw nr 1:
firma klupś, mebelki Radek. łózeczko ma wzór jak na pierwszym obrazku, ogólnie wygląda jak na tym drugim. nas interesuje kolor teak, czyli ten ciemny (w przypadku tych mebelków). łóżeczko z wyjmowanymi 3 szczebelkami, bez szuflady ( bedzie tak stało ze szuflada sie nie otworzy:happy2: )
komoda jak widac. w sklepie mówią ze jest kiepska, wykonana z płyty, oklejona. jest dość mała, szerokośc 76 cm, wyskośc bodajże 80 cm. głębokosc 48 cm. do niej pasuje tylko i wyłącznie mniejszy przewijak o dł 70 cm.
cena za zestaw około 700 zł.

zestaw nr 2, mebelki drewex. łóżeczko z opuszczanym bokiem, szczebelki nie wyjmowane. duzym plusem są plastikowe osłonki na dłuższych bokach łózeczka, tak ze dziecko nie pogryzie drewna. kolor jest transparentny biały (przebijają lekko słoje drewna, ogólnie tak jakby położyli o jedną warstwe farby za mało;-) , ale wygląda efektownie)
komoda, większa: 90x90x58. przewijak z góry można zdemontowac, wtedy zostaje sama komoda, jej rozmiar zmniejsza się wtedy o jakies 20 cm na głębokosc, czyli będzie 38 cm. wykonana z drewna.
cena za zestaw około 830 zł

Elu ja osobiście zestaw nr 1 ale przede wszystkim za kolor :) z tym białym to nie wiem malowanie, farby itp ja osobiście bym się w to nie bawiła.

reklama
acha :) z zestawu 2 komoda napewno lepsza od tej pierwszej (na zdjęciu), a co do łóżeczek to wiem, że podobno najlepiej żeby szczebelki były wyjmowane :sorry2: alem CI doradziła :szok: :tak: oj dobrze że nie kupuję mebli tylko samo łóżeczko. Ja będę chciała coś w stylu 1 tylko jeszcze z szufladą.:tak:

Do góry