dziewczyny, na który zestaw mam sie zdecydowac jak by co? tzn który wam się bardziej podoba? dla mnie chyab drewex, na zdjeciach nie wygląda to tak fajnie,ale na żywo jest naprawde słodki. dodam ze nie widziałam jeszcze zadnej z komód na zywo...
zestaw nr 1:
firma klupś, mebelki Radek. łózeczko ma wzór jak na pierwszym obrazku, ogólnie wygląda jak na tym drugim. nas interesuje kolor teak, czyli ten ciemny (w przypadku tych mebelków). łóżeczko z wyjmowanymi 3 szczebelkami, bez szuflady ( bedzie tak stało ze szuflada sie nie otworzy

)
komoda jak widac. w sklepie mówią ze jest kiepska, wykonana z płyty, oklejona. jest dość mała, szerokośc 76 cm, wyskośc bodajże 80 cm. głębokosc 48 cm. do niej pasuje tylko i wyłącznie mniejszy przewijak o dł 70 cm.
cena za zestaw około 700 zł.
zestaw nr 2, mebelki drewex. łóżeczko z opuszczanym bokiem, szczebelki nie wyjmowane. duzym plusem są plastikowe osłonki na dłuższych bokach łózeczka, tak ze dziecko nie pogryzie drewna. kolor jest transparentny biały (przebijają lekko słoje drewna, ogólnie tak jakby położyli o jedną warstwe farby za mało;-) , ale wygląda efektownie)
komoda, większa: 90x90x58. przewijak z góry można zdemontowac, wtedy zostaje sama komoda, jej rozmiar zmniejsza się wtedy o jakies 20 cm na głębokosc, czyli będzie 38 cm. wykonana z drewna.
cena za zestaw około 830 zł