reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

agnieszka niech zyja ciuchlandy, zazdroszcze >_< Ja chce do PL

Rajstopki zamowione teraz tylko czekac az dojda do rodzicow a potem z PL znajomy przywiecie

reklama
Przyznam ze prawie wszystkie rzeczy Karolina ma z ciuchlantów poza tymi które dostała w przezencie. Kupuje u takiej bebki ktora ma wszystkie rzeczy po 3 zlote a kombinezony i kurtki po 5 zł. Dodam ze sa to rzeczy głównie firmowe H&M Next Gap C&A itp. Wada jest to ze odbywa sie to tylko raz w tygodniu o 7 rano!!!! Tak wiec jutro bladym switem wyruszam na łowy:-):-)

Przyznam ze prawie wszystkie rzeczy Karolina ma z ciuchlantów poza tymi które dostała w przezencie. Kupuje u takiej bebki ktora ma wszystkie rzeczy po 3 zlote a kombinezony i kurtki po 5 zł. Dodam ze sa to rzeczy głównie firmowe H&M Next Gap C&A itp. Wada jest to ze odbywa sie to tylko raz w tygodniu o 7 rano!!!! Tak wiec jutro bladym switem wyruszam na łowy:-):-)

Ale ci zazdroszczę!!! Nie musiała bym na allegro fortuny wydawać, u nas w ciucholandach w okolicy to wszystko przebrane (nigdy nie wiadomo kiedy te baby rozpakują nowe worki nawet nr telefonu dałam zeby zadzwoniły i nic :wściekła/y:). A poza tym ponoć mało ciuszków dziecięcych dostają. :dry::dry:

Elma mówią tak bo ten towar jast szybkochodliwy i napewno trzymaja je dla swoich znajomych. Wiem bo moja siostra pracuje w ciuchlandzie i jezeli jest cos fajnego to nam zostawia. Mamy od niej takze zabawki np Fisher Pirice za grosze

Na cotygodniowym targu muszę być najpózniej koło 7 rano bo poxniej wszystko jest juz przebrane i nawet szkoda grzebać. Czesto wracam z 2-3 jednorazówkami ubrań. Oczywiscie zaliczam tez stoiska z ubraniami dla dorosłych iez za małe pienądze kupuje fajne i bardzo czesto firmowe rzeczy. Teraz zaczynaja sie przymrozki wiec poszukiwanie ubran jest ciezkie gdy palce kostnieją z zimna ale co tam gdyby nie ten ciuchland to poszłabym z torbami:-D:-D:-D

Elma mówią tak bo ten towar jast szybkochodliwy i napewno trzymaja je dla swoich znajomych. Wiem bo moja siostra pracuje w ciuchlandzie i jezeli jest cos fajnego to nam zostawia. Mamy od niej takze zabawki np Fisher Pirice za grosze

Pewnie masz rację ale w jednym ciucholandzie to właśnie znajome mojej Mamy więc myślę ze nie kłamią, bo często jej coś odkładają dla mojego Taty (bo jest duży ;-)).

coś w tym jest ale może może mają w swoich rodzinach kogoś komu zostawiają małe ubranka.Widzisz moja sis ma wiele znajomych które mają małe dzieci proszą ją żeby coś im odłożyła jednakże gdy prdzyjdzie towar dostaje od niej tel. , jade do sklepu i tam wybieram sobie co chce a potem pomagam jej wyłożyć towar

Ja kiedyś pracowałam w ciuchlandzie przy rozkłądaniu towaru i Wam powiem, jak to wygląda u nas. Worki rozzpakowuje szefowa i jej tona znajomych, co lepsze i dobrej firmy/jakości odkładają, nie przymierzają nawet, nie patrza na rozmiary, biorą jak leci. Pewnie później rozdają lub sprzedają znajomym. W nastepnej kolejnosci rzeczy przeglądają osoby, które ten towar segreguja i wieszaja na wieszaki, czyli w tym wypadku ja i 9 innych osob, bo to duże lumpino jest. Oczywiscie my juz za to musielismy placic, ale grosze w sumie. Także dla zwykłego klienta pozostaje już towar z "trzeciej reki":-D.

Napewno w mniejszych sklepikach odbywa się to inaczej, o ja Hani wiekszosc z tych ciuchow ktore ma tez zakupilam w lumpku;-):-D.

Monika wszelakim chodzikom mówimy zdecydowane nie :-)
a tak po prawdzie - jestem zdania, ze sa bardzo drogie - te z Twoich aukcji. My kupilismy Zuzce zwykłe plastikowe autko w Carrefourze w promocji za 29,90. Takie na które sie dziecko wsadza i ono odpycha sie nozkami. Tymczasem Zuzka je pcha idac przez pokój. niejako wiec spelnia funkcje chodzika. A 80 zł w kieszeni :-)

Abeja Ja wkleiłam akurat te aukcje bo chciałam wam pokazać o jakiego typu chodziki mi chodzi. Wiem, że ich ceny są obłędne i w sumie dziecko pewnie z nich długo nie korzysta. Ale chciałam znać opinię tych mam, których dzieci już zaczynają chodzić, czy w ogóle takie urządzenie dziecku do czegoś się przydaje czy raczej samo chętnie sobie chodzi, bez żadnych "podpieraczy". :cool2:
Ja się zastanawiam co kupić małemu na gwiazdkę i przeglądam różne zabawki i takie tam ;-)

My wczoraj zrobiliśmy zakupy na allegro. Kupiliśmy 3 pary spodni dla Witka za 8,99 + koszty przesyłki
SPODNIE 74-80 , 3 SZTUKI (256072743) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Pajacyk za 8,99
ŚPIOCHY 86 , PAJAC COOLCLUB ROZMIAR 86 (256060645) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
3 pary pajacyków za 19,99
ŚPIOCHY OD 80-86 CM DLA DZIECKA OD 6-12 M-CY (254015054) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
oraz kombinezon za 27,00
*DANY * KOMBINEZON R. 86 CM (254024095) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Miałam dla Witka kombinezon, ale okazało się, że mały w ciągu 3 tygodni mi zniego wyrósł :szok::wściekła/y:
W Pile nigdzie nie ma rękawiczek polarkowych dla takich szkrabów jak nasze i nawet nie wiedzą czy jeszcze dostaną :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co ja mam dziecku założyć na łapcie jak zacznie być porządnie zimno?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry