reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama

Monika wszelakim chodzikom mówimy zdecydowane nie :-)
a tak po prawdzie - jestem zdania, ze sa bardzo drogie - te z Twoich aukcji. My kupilismy Zuzce zwykłe plastikowe autko w Carrefourze w promocji za 29,90. Takie na które sie dziecko wsadza i ono odpycha sie nozkami. Tymczasem Zuzka je pcha idac przez pokój. niejako wiec spelnia funkcje chodzika. A 80 zł w kieszeni :-)

Monika fajne te ''chodziczki'' gdyby nie to ze moja niunia nie mialaby gdzie takowego uzywac pewnie bym kupila
Ja z pytankiem do dziewczyn ktore kupily na allegro rajstopki dla swoich pociech

nowe RAJSTOPKI GATTA rajstopy DUŻO KOLORÓW 92-98 (256528140) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/item256529700_nowe_rajstopki_wola_rajstopy_duzo_kolorow_92_98.htm

ktore lepsze?

aniay ja polecam te.. są dobre gatunkowo i maja mnostwo wzorow do wyboru

YORKER RAJSTOPY ANTYPOŚLIZGOWE Z ABS 80-86 (254126141) - Aukcje internetowe Allegro
ps. Oliwka jest juz taka duza ze rozm, 92-98?

abeja, oooo wlasnie o te mi chodzilo, nie moglam ich znalezc
a chce kupic i mniejsze i wieksze bo te rajstopki tutaj nie sa takie ladne a na teraz jeszcze mam dwie pary :p za malo :p

Ja kupowałam od sprzedawcy Martita (z tego drugiego linku) i są świetne! :tak:Dobra jakościowa bewełenka, po praniu się nic nie dzieje i super się ciągną. Mamy te wykreślone beżowe w koniki (nr 9) :-). Naprawdę polecam. Kupowałam też od nich skarpetki :tak:

Jakis czas temu kupilam Dominikowi taki chodzic.Szczerze piszac narazie to bawi sie tylko zabawkami przymocowanymi do niego.Jezeli chodzi o chodzenie to zabardzo mu to nie wychodzi,moze przez to ze zaczyna biegac,zamiast chodzic:-D

Buy First Steps Baby Walker. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

A ja w środe kupiłam małej 9 par rajstop.4 całkiem nowe w opakowaniu z czego 2 firmy gatta a pozostałe pięć są używane.Wszystkie kupiłam na targu na stoisku z używaną odzieżą tylko dla dzieci.Zaskoczy Was cena bo za KAŻDĄ parę zapłaciłam złotówkę a za skarpetki 0,50

reklama
Ja Martite tez polecam rastopki sa super szybka wysylka i w gole wszytsko ok.:tak:

Ja ostatnio kupilam dla dziewczynek na zimie takie grube z frotty dla mnie sa rewelacyjne tylko cena :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale w sklepie pracuje kolezanka i mam "znizki przy kasie ":-p ale i tak sa drogie:-(

Do góry