reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Zazdroszcze wam dziewczyny tutaj niestety do roku Hubcio musi jezdzic tylem w kierunku jazdy i niestety niezabardzo mu sie to podoba. Jak bylismy w Polsce mielismy fotelik ktory ustawialo sie przodem w kierunku jazdy i Hubcio przynajmniej nie wyczyniaj cudow podczas jazdy.:-(

Fotelik fajny - on ma welurową tapicerkę?

Coś w tym stylu. Można ją zdjąć i wyprać.

Monika, ja tez mam taki fotelik (tylko inny klor) i w związku z tym mam pytanie, czy zakladaliscie go juz do samochodu, a jezeli tak to czy sztywno sie trzyma i nie kolysze, bo w naszym samochodzie troche sie rusza czyli nie jest tak sztywno osadzony i nieruchomy jak normalne fotele samochodowe, tzn. oczywiscie nie rusza sie w trakcie jazdy tylko jak go poruszam reka. wydaje mi sie za tak nie powinno byc, fotelik do 9 kg tez sie troszke chwial jak sie go ruszalo, moze mamy cos nie tak z samochodem, ale w drugim samochodzie tez tak jest - wiec moze jednak jest ok. poza tym to jestem z tego uni baby zadowlona - dostalam go w prezencie od znajomych z pracy- jest bardzo wygodny, a przedewszystkim Julcia lubi w nim jezdzic. a jak jest dziewczyny z waszymi (innymi) fotelikami?

My kupiliśmy taki kolor, bo na jasnym byłoby widać zabrudzenia. A fotelika jeszcze nie montowaliśmy w aucie, bo nie mamy swojego. Jeśli gdzieś jedziemy to autem moich rodziców i wtedy na sam moment jazdy montujemy fotelik. Normalnie w samochodzie zamontowany jest fotelik mojej siostrzenicy, która ma 5 lat (ona częśćiej jeździ autem dziadków).

Ja nadal nie wiem czy kupować Witkowi takie normalne buciki na zimę jeśli nadal nie chodzi, czy wystarczą mu takie dla dzieci nie chodzących (z miękką holewką i podeszwą)

reklama
wrócilam ze spaceru połączonego z wizytą w Smyku:-D
kupiłąm Filipowi super buciki na jesien ( z przeceny), czape na zime, szalik pasujacy do wózka i kurteczki i bodziaka:tak:
... a ja byłam dzisiaj w naszym bielskim Smyku i ... nic nie było :no::no::-:)-(... żeby nie wyjść z pustą ręką kupiłam Matiemu śliniaczek :dull::-D;-). Małych butków u nas .... duże zero ;-), rękawiczek też nie było, ładnych bodziaków na 92 cm również niet ... katastrofa ... w ogóle to w naszym Smyku jest cała masa pięknych ciuszków ale tak w rozm. 68, 74 ... a w większych już nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Elu gdybyś mogła wrzuć potem fotkę tych butków plisssssss :-D:tak:

Do góry